Voetbalclub logo in heerlijke chocolade. Voor de echte fan!

17.50

Het logo van uw voetbalclub gegoten in heerlijke chocolade. Laat de clubliefde opbloeien met deze heerlijke originele verrassing. En geniet van de geweldige chocola.

Categorie:

Beschrijving

Omdat de liefde ook door de maag gaat.

Fan van Ajax, Feyenoord, Barcelona of GVVV, het logo van de club is heilig. Voor onze club gaan we door het vuur. Wie uw favoriet ook is, we maken het voetbalclub logo voor u in heerlijke fairtrade chocolade. Een must voor de echte fan! Prachtig om naar te kijken, nog lekkerder is het om het op te eten. Natuurlijk na dat je er een poosje naar hebt kunnen kijken.

Welk voetbalclub logo wilt u?

Wij leveren alle club logo’s uitgevoerd in de beste chocolade. Niet alleen de Nederlandse voetbalclubs maar ook vanuit het buitenland. Dus of u nu fan bent van Feijenoord, Ajax of Juventus, uw logo is altijd in chocolade te leveren. Een fantastisch chocolade geschenk voor de echte voetballiefhebber. En dat zijn er nog al wat in Nederland.

Liever een ander logo?

U bent misschien wel enorme fan van de basketbal vereniging uit Bladel. Ook dan is het mogelijk om dat logo in chocolade te laten vereeuwigen. Alhoewel het waarschijnlijk niet eeuwig mee zal gaan, daar is het veel te lekker voor. Heeft u een logo van welke soort dan ook, mail ons uw wensen en wij maken er voor u een chocolade versie van. Dus, wilt u een autologo, het logo van de honkbalclub, voetbalclub of het logo van de visvereniging? Laat het ons weten, alles is mogelijk. Mail ons uw uw wensen en/of logo en samen maken we er iets lekkers van! Dat is puur genieten van chocolade.

Al onze producten worden in Nederland en ook in België thuis geleverd.

 

Extra informatie

Gewicht0.220 kg
Afmetingen18 × 15 × 1 cm