Valentijnsdag bonbons

14.95

Valentijnsdag bonbons het cadeau om je stille liefde mee te verrassen. In romantisch rode doos met speciale Valentijnsdag bonbons. Bestel ze nu!

Wat een geweldig mooi en lekker geschenk voor je liefste Valentijn. Deze romantisch bonbondoos is gevuld met speciale Valentijnsdag bonbons. In speciale vormen zoals hartjes, love en nog veel meer zoete heerlijkheden. Dat wil toch iedereen wel in zijn brievenbus vinden? Daar wordt je vrolijk en gelukkig van. Geef dat geluk door aan wie je maar wilt.

Chocolade en Valentijnsdag bonbons.

Valentijnsdag en chocolade zijn een hele goede combinatie. U bent toch ook dol op chocolade? Van elke 10 personen zijn er 9 helemaal gek op chocolade. En de 10e persoon verteld niet de waarheid..... Dus, bestel zo een heerlijk setje Valentijnsdag bonbons en verover het hart van je stille liefde met dit lieve gebaar. Succes gegarandeerd.

Liever een chocolade hart?

Ook voor chocolade met tekst bent u aan het goede adres. Niet alleen chocolade harten maar ook een telegram, oorkonde, plaquette en diverse figuren zijn met tekst leverbaar. De tekst die op het chocolade geschenk geschreven wordt bepaald uzelf. Onze chocolatiers schrijven uw tekst met chocolade op uw cadeau. Heerlijk!

 

Extra informatie

Gewicht 0.150 kg