Valentijn Bonbons in doos

21.95

Speciale Valentijn bonbons. Gemaakt met liefde voor jouw grote liefde! In fraaie ruitdoos voor nog meer romantiek. Bestel op tijd!

Speciale Valentijn bonbons.

Niets lekkerder dan even een momentje voor jezelf met koffie, thee en een doos Valentijn bonbons.

Met liefde gemaakt voor jouw grote liefde! In fraaie doos voor nog meer romantiek. Verschillende vormen Valentijn bonbons, zoals speciale hartjes en dergelijke. Alles wat je zeggen wilt in één doos samengevat. In melk, wit en pure chocolade. Versierd met speciaal Valentijnsdag lint en een kaartje om een lieve boodschap op te laten schrijven. Geef je boodschap door in het veld opmerkingen tijdens het afrekenen en wij zetten het er voor je op. Bestel dus op tijd!

Steeds groter feest.

Ook in Nederland wordt Valentijnsdag een steeds groter feest. Elk jaar zijn er meer mensen die mee doen met het verrassen van hun geliefde. Hoe leuk is het om zomaar iets moois, lekkers of bijzonders te ontvangen? Als teken van liefde stuur je natuurlijk Valentijn bonbons! Valentijn is de tijd van het jaar om mensen waar je van houdt eens lekker te verrassen. Wie staan er op jouw lijstje? Verstuur een doos Valentijn bonbon naar je geliefde, succes gegarandeerd!

Wij spelen graag voor Cupido en leveren je bestelling in heel Nederland en ook in België. Voor België geldt dat een zending er langer over doet, gemiddeld vier dagen, houdt daar rekening mee met het bestellen.

nb. Als Valentijnsdag op zondag valt wordt de bestelling op zaterdag geleverd.

Liever een chocolade hart?