Studentenflikken

4.95

Studentenflikken zijn voor iedereen een lekkernij, ook als je niet studeert. Heerlijke chocolade met noten, cranberys en rozijnen. In melk, wit en pure chocolade.

Artikelnummer: N/B Categorie:

Studentenflikken zijn lekker.

Studentenflikken zijn een lekkernij voor iedereen. Leverbaar in melk, wit en pure chocolade met noten, rozijnen en cranberry. Het is bewezen dat je scherper bent als je chocolade het gegeten, misschien dat daar de naam studentenflikken wel vandaan komt. Dus als je nog een examen hebt af te leggen dan weet je wat je te doen staat....Ook als je niet studeert zijn ze een aanrader. Ze zijn namelijk niet te versmaden, zo lekker. Eet er één en je bent voor altijd verslaafd aan de heerlijke combinatie van ingrediënten. Wij leveren alleen eerste klas Fairtrade kwaliteit, dan weet je zeker dat het met de smaakbeleving wel goed zit.

Als u niet kunt kiezen bestel dan gewoon iets van alle smaken. Of je nou gek bent van melk, wit of pure chocolade, we maken ze in alle smaken. Besteld ze gemengd of in je favoriete soort, dan eet je morgen al je favoriete lekkernij.

Bestel vandaag nog die heerlijke chocolade.

Kijk ook eens naar onze chocolade met tekst. Daar vindt u hele originele ideeën voor chocolade geschenken. Dieren figuren, harten, telegrammen en chocolade cadeau pakketten. Voor iedere gelegenheid is er iets lekker leuks te vinden.

Extra informatie

Gewicht 01 kg
Soort

Melk, Wit, Puur, Gemengd