Bonbon 500 gram

19.95

Slagroom bonbons van Cerisette uit Oisterwijk staan garant voor een heerlijke smaakbeleving op uw tong. Als de heerlijke chocolade smelt in uw mond komt daar nog een ander element bij, de verrassende vulling.

Categorie:

Beschrijving

Slagroom bonbons gemaakt van de beste ingrediënten.

Zo komt al onze chocolade bij Callebaut vandaan, gebruiken we 60% likeuren, hazelnoten uit Turkije en krenten uit Californië. De slagroom komt van onze eigen Nederlandse koeien, die vrij in de wei mogen lopen. De heerlijke vullingen zijn een combinatie van slagroom en een bijpassende likeur of ander ingrediënt. Daardoor mogen we met recht spreken van een fantastisch product. Leg de bonbon maar eens op uw tong en geniet van de langzaam smeltende chocolade. Het vrijkomen van de vulling brengt een smaaksensatie teweeg. Uw smaakpapillen zullen aangenaam verrast worden door de explosie van smaken. Laat u verrassen door onze heerlijke slagroom bonbons en geniet van alle bijzondere smaken.

Liever handwerk bonbons?

Wij leveren speciaal voor de Liefhebbers van Lekkers exclusieve handwerk bonbons van Visser chocolade. Daarmee heeft u de top in bonbons te pakken. De aparte combinaties van smaken, en verrassende ingrediënten zullen u zeker verrassen. Na de eerste hap bent u voor altijd verkocht.

Kerst en bonbons.

De feestdagen rond kerst en nieuwjaar lenen zich altijd bij uitstek voor een chocolade geschenk. Wij leveren ook aan bedrijven die hun relaties willen verrassen met een top product. Daar kan een doos fantastische bonbons dus het passende geschenk zijn. Speciale kerst bonbons zijn er vanaf eind november, begin december, warmere smaken en pareltjes om te zien en proeven. Natuurlijk maken we van de verpakking een fraai en feestelijk geheel. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Uw bonbons kunnen elke dag in heel Nederland en ook in België bezorgd worden door DHL en Postnl. Daardoor weet u zeker dat u op tijd geleverd krijgt.

Extra informatie

Gewicht0.5 kg
Afmetingen20 × 10 × 10 cm