Rumkransjes

5.60

Categorie:

Beschrijving

Rumkransjes zijn voorradig vanaf 5 december.

Rumkransjes, te lekker om niet van te smullen deze Kerst. Elke dag vers voor u gemaakt van de beste ingrediënten. Bestel ze nu! Gevuld met heerlijke rum zijn deze rumkransjes een delicate lekkernij.

De periode waarin ze voorradig zijn is maar kort dus bestel ze snel anders grijpt u mis. Geniet van de verrukkelijke lekkernij nu het kan! Onze rumkransjes zijn voorradig van november tot eind januari. Speciaal gemaakt voor u zijn ze een niet te versmaden seizoen product. Ook dit is ambachtelijk handwerk, wat betekent dat u echt iets bijzonder in handen krijgt. Met zorg en liefde gemaakt door onze chocolatiers.

Seizoen.

Elk jaar maken wij een andere collectie voor het seizoen. Dus elke Kerst, Pasen, Moederdag en Vaderdag hebben wij weer nieuwe producten in ons assortiment. Daardoor kunt u elk jaar blijven verrassen met andere heerlijkheden. Mist u een speciaal product, neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen u graag proberen van dienst te zijn. Mocht een product zijn uitverkocht of niet meer worden gemaakt dan kijken we samen of we er een mouw aan kunnen passen.

Kijk ook eens naar onze chocolade met tekst.

Op zoek naar een leuk en lekker cadeau? Dan is chocolade met tekst een heel goed idee. Maak het persoonlijk met uw eigen tekst, dat wordt altijd enorm gewaardeerd.

Extra informatie

Gewicht 0.1 kg