Roze chocolade letter in heerlijke Ruby chocolade

14.95

Ruby chocoladeletter verkrijgbaar in de letter S.

220 gram.

Uitverkocht

Nieuw, roze chocolade letter!

Deze roze chocolade letter is van de Ruby cacaoboon, de nieuwe chocolade smaak van Callebaut. De Ruby chocoladeletter is gedecoreerd met knapperige verse nootjes en cranberries, een heerlijke combinatie. Ruby is een compleet nieuwe chocolade-ervaring, door moeder natuur gemaakt zonder kleurstoffen en dergelijke. Deze roze chocolade letter is nieuw in ons assortiment en verrast iedereen met zijn fruitige smaak gecombineerd met frisse toetsen.

Ruby Chocolade?

Naast puur, melk en wit is er nu ook roze chocolade. Ruby is een roze chocolade met een frisse smaak. De kleur en smaak zijn niet afkomstig van kleur- en smaakstoffen, maar komen echt uit de cacaoboon zelf. Door een special fermentatieproces komen de frisse smaken en de verleidelijke kleur naar boven in de chocolade. Het cacaogehalte in Ruby chocolade is 47,3 % precies tussen het gehalte van pure- en melkchocolade in.

Wilt u deze heerlijke roze chocoladeletter bestellen?

Uitgekeken op de traditionele chocoladeletters? Altijd leuk en verrassend om iets anders te geven met Sinterklaas. Omdat we deze letter in beperkte oplage maken is hij alleen verkrijgbaar in de letter S. Maar laat u dat vooral niet tegenhouden om dit jaar eens een heel andere ervaring op te doen. Zodra u op bestellen drukt gaan onze chocolatiers voor u aan het werk. Verser kan het niet!

Alleen verkrijgbaar in de letter S