Pure chocolade reep met noten

4.95

Pure chocolade reep met noten en 75% cacao.

Pure chocolade reep met noten met een cacao gehalte van minstens 75%. Eén van de gezondste en lekkerste repen in onze shop. Deze pure chocolade reep gevuld met noten zoals pistache, walnoot, hazelnoot, cranberry en rozijnen. Met een cacao gehalte van 75% is de pure chocolade reep echt een gezonde snack.

Daarom bevelen wij deze heerlijke creatie dan ook van harte aan iedereen aan. Als je even trek hebt en een gezond tussendoortje wilt is deze pure reep een prima idee. Maar ook als je gewoon wilt genieten van een heerlijk stuk chocola is dit een goede keuze.

Repen van fairtrade chocolade.

Niet elke pure chocolade reep is gemaakt met een hoog gehalte cacao. In onze chocoladewinkel vindt u ook repen die geschikt zijn om te te koken. Ook die bevatten een hoog cacao gehalte. Omdat niet iedereen de wat bittere smaak van echte pure chocolade kan waarderen zijn er natuurlijk ook volop repen die minder cacao bevatten en die zachter van smaak zijn.

Als u van een fluweel zachte smaak houdt moet u zeker onze roomchocolade eens proberen. Die smelt op de tong, zo zacht. Er is maar één gevaar; u kunt er bijna niet vanaf blijven. Maar dat geldt eigenlijk voor alle chocolade. Te lekker om lang te laten liggen.

Al onze producten worden met pakketpost verzonden. Dat lijkt voor een reep misschien wat overdreven, maar u wilt toch ook dat hij heel aankomt? Een brievenbusdoos met daarin stukjes chocola is leuk maar niet om weg te geven. Daarom wordt onze chocolade bezorgd met DHL en Post.nl. Al uw chocolade veilig thuis bezorgd!

 

Extra informatie

Gewicht 0.100 kg