Paashaas figuur

14.95

Een met de hand gegoten paashaas figuur. Ambachtelijk gemaakt van de beste kwaliteit chocolade uit Tanzania. Proef Pasen met onze heerlijke chocolade eitjes en figuren.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Paashaas figuur

Deze vrolijke platte Paashaas figuur is lekker en heel toepasselijk bij het Paasfeest. Leverbaar in melk, wit en pure chocolade. De afmetingen zijn circa 20 cm hoog en 15 cm breed. Echt een heerlijk stuk Paaschocolade. Speciaal voor u gemaakt van de beste Fairtrade chocolade. Dan heeft de cacaoboer ook een heerlijk paasfeest samen met vrouw en kinderen. Geniet van Pasen met onze heerlijke chocolade producten. Bij uitstek is Pasen een familiefeest, gezellig met iedereen om de Paastafel. Lekker eten, en gezelligheid. Daar mag een heerlijk stuk chocolade niet ontbreken. Kijk ook eens naar onze paaseitjes, driedimensionale Paashazen en voortreffelijke bonbons.

Deze Paashaas figuur is te verzenden naar ieder adres is Nederland.

Waar u ook woont, wij brengen onze Paaschocolade bij u aan de deur. Omdat chocolade een breekbaar product is vraagt dat om een stevige goede verpakking. Al onze producten worden verzonden met pakketpost. Dan weet u zeker dat het heel bij u aankomt. Dat verhoogt de feestvreugde nog meer. Onze bezorgers van Post.nl en DHL weten u altijd te vinden. Dat is het gemak van online chocolade bestellen. Gemak dienst de mens nietwaar? We wensen u met allen die u lief zijn; Fijne Paasdagen!

Wij leveren al onze producten in Nederland en ook in België. Omdat wij geen invloed hebben op de levering in België kan het voorkomen dat er een dag langer levertijd nodig is.

Extra informatie

Gewicht0.250 kg
Soort

Melk, Wit, Puur