Paasei met kleurtjes

13.95

Paasei met kleurtjes, voor een heerlijk feestelijk Paasfeest. Wordt geleverd in een luxe koker en is 14 cm hoog. Vandaag besteld, morgen in huis.

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Een kunstwerkje van onze chocolatiers.

Elk seizoen biedt zijn eigen uitdagingen voor onze chocolatiers. Voor hen is er niets leukers als telkens weer met verrassende, originele chocolade ideeën aan te komen. Zoals dit Paasei met kleurtjes, een feest om naar te kijken. Daar wordt je toch blij van, al die vrolijk gekleurde Paaseitjes. Het voorjaar is weer in het land, weg zijn de koude dagen. Nog even en we zitten weer tot laat in de tuin. gezellig met zijn allen aan de BBQ en tot laat in de nacht blijft het licht. De Paasdagen zijn een voorbode van al het moois wat er aan zit te komen. Met dit paasei met kleurtjes komen we alvast in de stemming.

Paasei met kleurtjes

Dit Paasei met kleurtjes is 14 cm hoog en wordt geleverd in een luxe koker, het gewicht is circa 175 gram. Gemaakt van Callebaut Fairtrade chocolade, de beste die er is. De kleuren worden handmatig toegevoegd aan de chocolade. Daardoor heeft elk paasei een andere tekening. Een uniek ambachtelijk stukje handwerk, speciaal voor u gemaakt.

Omdat chocolade een erg breekbaar product is wordt alles verzonden met pakketpost. Onze ervaring van de afgelopen 10 jaar heeft ons geleerd dat 98% dan heel bij u aankomt. Verzending wordt gedaan met Post.nl en DHL. Zij zijn in al die jaren erg betrouwbaar gebleken.

Kijk ook bij onze andere Paaschocolade.

Extra informatie

Gewicht0.175 kg
Afmetingen14 cm