Mega Chocoladeletter 1 kg

55.50

Een extra grote mega chocoladeletter. Geniet van 1 kilogram heerlijke chocolade. Speciaal voor u op bestelling gemaakt. Een bijzonder geschenk.

Chocoladeletters zijn er in soorten en maten. Deze reuze chocoladeletter maar in één formaat; MEGA

Wie zoet is krijgt letters, misschien wel een mega chocoladeletter. Deze reuze chocoladeletter is de absolute top in chocoladeletters voor Sinterklaas. Omdat het een zwaargewicht van minstens 1 kilogram heerlijke roomchocolade is die alleen bij ons te bestellen is. Speciaal voor u op bestelling gemaakt van de fantastische Biologische chocolade uit Tanzania. Een puur en ambachtelijk product dat u nergens anders vindt.

Door de speciale spuittechniek is het mogelijk om letters in een speciale uitvoering te maken. Dat heeft veel bijzondere voordelen voor ons en voor u. Daardoor krijgt u meer mogelijkheden om iets bijzonders te laten maken. Dat geeft veel leuker weg, en is een waar plezier om te krijgen. Dus de feestvreugde wordt alleen maar groter. Bestel daarom vandaag nog uw eigen MEGA chocolade letter en geniet van de heerlijke smaak van romige chocolade. Leverbaar in:

  • melk chocolade
  • witte chocolade
  • pure chocolade
  • met decoratie
  • zonder decoratie

Mega chocoladeletter als bijzonder relatiegeschenk.

Als u met Sinterklaas iets bijzonder wilt doen voor uw medewerkers of cliënten, dan is deze mega letter een heel bijzonder geschenk. Zo groot als deze reuze letter vindt u nergens anders. Deze chocoladeletter kan worden aangepast aan al uw wensen. Wilt u graag een gedecoreerde letter? Dat kan. Uw eigen logo op de chocola plaatsen? Geen probleem. Wij maken graag iets bijzonders van al uw relatiegeschenken. Zo dat u met plezier terug denkt aan onze samenwerking. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden van deze mega chocoladeletter.

In Nederland zijn Sinterklaas en chocoladeletters een heel gewone combinatie. Een pure Hollandse traditie. Hoe leuk zou het zijn als juist uw buitenlandse relaties kennis konden maken met een onvervalst stukje Nederlandse cultuur? Promotie zo als ze het niet gewend zijn. Daardoor valt u lekker op!

Andere chocoladeletters?

Wij bezorgen de MEGA chocoladeletter door heel Nederland thuis. Op elk door u gewenst adres. Verpakt in een extra stevige verpakking van gerecycled karton. De bezorging vindt plaats met pakketpost via Postnl of DHL. Beide staan bekend om hun snelle en vakkundige levering. Bestel vandaag nog en geniet morgen al van de verrukkelijke smaak van Fairtrade Biologische chocolade. Wedden dat u nooit meer iets anders wilt?

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Afmetingen 30 × 20 × 3 cm
Decoratie?

Ja, Nee