Marsepein hart

17.50

Een hart van de fijnste Lübecker marsepein. Met een persoonlijke boodschap daarop geschreven is het een perfect cadeau voor de echte Liefhebber van Lekkers.

Uitverkocht

Beschrijving

Dit lekkere marsepein hart is van Lübecker.

De top in marsepein, dat is Lübecker. Wij maken daar voor u een marsepein hart van met tekst. Voor als u liever geen chocolade geeft. Of als afwisseling. En, het is niet te geloven, maar er zijn mensen die niet van chocolade houden. Een heerlijk cadeau wat u persoonlijk maakt door er uw eigen tekst op te laten zetten. Een uniek geschenk in top kwaliteit. Echt iets voor Liefhebbers van Lekkers. Wilt u extra veel tekst kwijt ga dan voor het marsepein hart XL. Liefst 25 x 25 cm groot. U vindt het hier.

Marsepein heeft nog een voordeel, het is in vrijwel elke kleur te maken. U kunt uw hart dus in uw favoriete kleur laten maken. Of in een kleur die belangrijk is voor de ontvanger. Met kleur valt heel veel te zeggen. Rood voor liefde, blauw voor trouw, geel voor vriendschap enz. Bestel vandaag nog zo’n origineel cadeau, en zeg het in kleur!

Liever een chocolade hart met tekst?

Extra informatie

Gewicht 0.250 kg
Afmetingen 20 × 16 × 1 cm