Luxe Visser bonbons.

6.95

Luxe bonbons van wereldklasse. Elke bonbon zorgt voor een “feestje in de mond”. Visser chocolade staat garant voor de lekkerste combinatie van chocolade en vullingen. 4 stuks.

Beschrijving

Onze luxe bonbons komen van Visser chocolade.

Deze Visser bonbons zijn de top in hun klasse. Laat u verrassen door een veelheid aan smaken. Wat belangrijk is bij kwaliteit bonbons is hoe ze smelten in de mond en hoe de verschillende smaakstoffen samen gaan. Net zoals bij een goed gerecht de wijn de smaakbeleving kan vergroten, zo kan de samenstelling van een bonbon er voor zorgen dat het water u in de mond loopt.

Het begint dus bij een gedegen grondstofkennis van zowel de “klassieke” ingrediënten als de nieuw ontdekte smaakstoffen. Maar ook hoe deze ingrediënten een perfecte combinatie kunnen vormen. Dat vraagt om een heel goede smaakherkenning en verstand van combinaties. En ook om een beetje avontuurlijk zijn, anders ontdek je niets nieuws. Juist als je buiten de gebaande paden zoekt kom je soms tot de leukste en lekkerste ontdekkingen.

Het zorgvuldig selecteren van de ingrediënten is cruciaal voor het bereiden van de vullingen, waarbij gebruik gemaakt wordt van de allernieuwste technieken waardoor al onze bonbonsoorten hun “eigen” karakter krijgen en zorgen voor een “feestje in de mond”. Kent u dat? Dat u mond bijna vol water loopt als u aan iets heerlijks denkt? Dat ‘feestje’ kunt u morgen al in huis hebben…Wie gaat u verrassen met een deze heerlijke Visser bonbons? Dat mag ook gerust een extraatje voor uzelf zijn natuurlijk. Visser chocolade is er voor elk moment en elke gelegenheid.

 

Bosaardbei peper

 

Extra informatie

Soort

Melk, Puur, Wit, Gemengd