Kuikenhuis

33.95

Super de luxe kuikenhuis in melk, wit of pure chocolade. Een waanzinnig geschenk voor Pasen voor de echte Liefhebber van Lekkers.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Super kuikenhuis

Prachtig kuikenhuis uitgevoerd in melk, wit of pure chocolade. Elk jaar met Pasen maken onze chocolatiers deze kunstwerkjes. Waar de traditie van het kuikenhuis vandaan komt, niemand die het weet. Wat we wel weten is dat het een typisch seizoensproduct is.Gedurende een kleine maand hebben we ze in ons assortiment en daarna is het weer een jaar wachten tot de volgende Pasen.

Kuikenhuis verzenden.

Om dit soort kunstwerken veilig bij u thuis te krijgen vergt heel veel van de verpakking. Vooral kuikenhuizen zijn erg breekbaar. Wij doen onze uiterste best om uw bestelling zo goed mogelijk te verpakken, zodat uw kuikenhuis heel aankomt. Vanaf het moment dat de bestelling weg gaat kunnen wij daar helaas geen controle meer op uitoefenen. De bezorger van Post.nl is vakman genoeg om te weten dat hij voorzichtig met deze breekbare inhoud moet omgaan. Zij leveren al onze producten in Nederland en ook in België bij u aan de deur.

Een fantastisch cadeau voor de Paasdagen. Wordt geleverd in een luxe geschenkverpakking. Wie gaat u hier mee verwennen?

 

Extra informatie

GewichtNiet beschikbaar
Soort

Melk, Puur, Wit