Koetjesreep in een nieuwe nog lekkerder uitvoering.

4.45

Een oude bekende in een nieuw jasje.

De ouderwetse koetjesreep in een heerlijke nieuwe uitvoering. Met speciale koeienvlekken, maar wel van de beste kwaliteit fairtrade chocolade. Memorabel lekker. Wie kent hem niet, de koetjesreep? Vroeger bij iedereen aanwezig als er een feestje was of je iets lekkers mocht uitkiezen. Waarschijnlijk heeft u er al heel wat van opgegeten. Hoog tijd om deze koetjesreep eens in een nieuwe uitvoering op de markt te brengen. Net zo leuk om te zien, maar dan wel met de beste grondstoffen van tegenwoordig.

Koetjesreep 2.0

Vroeger was een koetjesreep een cacao fantasie, dat wil  zeggen, er zat maar weinig chocolade in. Deze is gemaakt van fairtrade, slaafvrije chocolade. Met een grappige twist gemengd met witte chocola. Door het unieke gietproces krijgt deze reep de ouderwetse koeienvlekken.

Nu lijkt het veel meer op de vlekken van onze Hollandse koeien. Ze zouden trots zijn als ze er van wisten. Stevige reep van ruim 100 gram Biologische Callebaut chocolade. Voor als u weer eens iets lekkers wilt of als lekkere snack tijdens een feestje. Bijzonder om te zien en zo verrassend lekker. Probeer ook onze andere repen.

Heeft u de Koetjesreep 2.0 al geproefd?

De Koetjesreep is van vroeger uit een chocoladesnoepreep. Sinds het begin van deze eeuw wordt de reep niet meer in Nederland, maar in België geproduceerd. Het is een kleine reep van slechts 15 gram en omdat hij minder dan 35% cacaobestanddelen bevat mag het product volgens de Nederlandse Warenwet geen chocoladereep mag worden genoemd. De Koetjesreep wordt daarom cacaofantasie genoemd.

 

Extra informatie

Gewicht 100 kg