Kerst Chocolade

29.95

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Kerst chocolade bestellen?

Deze kerst bel in fairtrade chocolade is niet alleen mooi om naar te kijken. De pure chocolade smaak maakt de beleving helemaal af. Geniet van de feestdagen met onze heerlijke chocolade. De feestdagen zijn bij uitstek de gelegenheid om het er eens lekker van te nemen of om een ander te verrassen. Leg ook eens wat lekkers onder de boom. Of nog beter, verras uw gasten met deze kerst bel op de feesttafel als toetje bij de koffie. Heerlijk smeuïge chocolade gegoten in de vorm van een kerst bel. Fraai gedecoreerd is het een perfecte afsluiting van een heerlijke maaltijd.

Omdat we alles maken van fairtrade chocolade maakt u met uw bestelling ook een aantal cacaoboeren in Tanzania blij. Zij krijgen een eerlijke prijs voor hun grondstoffen en hebben daardoor een beter leven en een toekomst voor hun kinderen. Dat is dus lekker smullen voor een goed doel.

Ook als relatiegeschenk of in het Kerstpakket.

Wilt u ook uw relaties en personeel bedanken voor het afgelopen jaar? Voor de trouwe klandizie en inzet? Bestel een heerlijk chocolade relatiegeschenk voor hen. De beste manier om mensen te verwennen. Bestel uw geschenken wel op tijd. Zeker als u grote hoeveelheden nodig hebt. Omdat alles echt handwerk is hebben we voor grote aantallen wat meer tijd nodig. Dus graag even eerder dan drie dagen van tevoren.

Leverbaar in:

  • Wit
  • Melk
  • Puur

Nog meer chocolade lekkers voor u. Laat ook uw chocolade bezorgen!

 

Extra informatie

Gewicht 0.400 kg
Afmetingen 20 × 20 × 25 cm
Soort

Melk, Wit, Puur