Mega doos handwerk bonbons

45.95

De overtreffende trap in bonbons! Vierendertig stuks van de allerlekkerste bonbon voor de Liefhebber van Lekkers. En is het je wat teveel? Sluit je de doos gemakkelijk weer af met de magneetsluiting.

Artikelnummer: N/B Categorie:

Luxe handwerk bonbons in mega verpakking.

Ook zo'n enorme zin in bonbons? Mega zin? Bestel dan de overtreffende trap in bonbons. Vierendertig stuks van de lekkerste bonbons gaan er in deze mega grote luxe doos. Daar kun je al je lekkere trek op botvieren. Of een hele boel verjaardagsvisite mee trakteren. Alle smaken uit onze luxe handwerk assortiment zijn aanwezig in deze mega collectie. En blijft er toch wat over, of wil je er langer van genieten, dan is de doos simpel af te sluiten via een magneetsluiting. Simpel en elegant!

Handwerk bonbons.

Ambachtelijk gemaakte bonbons worden ook handwerk bonbons genoemd. Geen fabrieksmatige bereiding maar elke bonbon met liefde en aandacht vervaardigd met de beste kwaliteit chocolade. Met alleen natuurlijke ingrediënten voor de verrassende en vulling. U proeft het resultaat daarvan in al onze handwerk bonbons. Proef het vakmanschap en de liefde voor het product. Elke hap brengt een feestje van smaak in uw mond teweeg. Dat is pas Lekkers voor Liefhebbers!

Liever iets minder bonbons?

Ook voor de kleinere smulpaap hebben wij een uitgelezen assortiment. Niet iedereen kan de verleiding van een enorme doos gevuld met heerlijke bonbons weerstaan. Wilt u zichzelf beschermen en wat minder lekkers in huis halen dan kan dat natuurlijk ook. Bekijk de aanbiedingen in onze chocoladewinkel en wordt ook een Liefhebber van Lekkers.

Wij leveren alles in Nederland en België met pakketpost thuis. Dat komt de kwaliteit beslist ten goede.

 

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Afmetingen 25 × 25 × 5 cm
Smaak

Gemengd, Puur, Melk