Gegoten chocolade sleutel.

8.50

Chocolade sleutel gegoten van de beste kwaliteit fairtrade Callebaut chocolade. Een originele verrassing bij verhuizing ed. Ook mogelijk met logo.

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Deze gegoten chocolade sleutel is een origineel cadeau bij een verhuizing, het behalen van een rijbewijs of iets dergelijks. Ook leuk om als ‘sleutel van mijn hart’ te sturen met Valentijn. Leverbaar in melk, wit en pure chocolade. Zo kunt u uw favoriete smaak kiezen.

Kunt u niet zelf aanwezig zijn bij de housewarming party? Zijn uw vrienden of familie verhuist? Stuur dan een chocolade sleutel naar de nieuwe bewoners en verras met een (h)eerlijk origineel geschenk. Als u dat wenst kunt u een tekst op de sleutel laten aanbrengen. Denk aan teksten zoals; veel geluk, gefeliciteerd ed.

Deze gegoten chocolade sleutel is heel geschikt om met een logo te verfraaien.

Als reclamemiddel heeft u hier de sleutel tot succes in handen. Een heerlijke gegoten chocolade sleutel van topkwaliteit chocola met daarop uw logo of tekst. Dat wordt een succes! Mail ons uw logo en wij maken daar een afdruk van in chocolade. De inkt die daarbij wordt gebruikt is op basis van cacao en dus gewoon eetbaar. Een ideale manier om eens lekkere reclame te maken voor uw bedrijf.

Uw chocolade wordt door heel Nederland en België verzonden.

 

Liever een ambachtelijk vorm gegeven sleutel? Ook die hebben we voor u. Groter en langer lekker.

Extra informatie

Gewicht 0.150 kg
Afmetingen 16 × 5 × 1 cm
Soort

Melk, Wit, Puur