Geboorteflikken

4.95

Geboorte chocolade! De geboorte van een kleintje is altijd een reden voor groot feest. Geboorteflikken verhogen de feestvreugde voor u en uw visite.

Geboorteflikken maken elke geboorte een feest. Daarmee heeft u een heerlijke verrassing voor uw visite en voor uzelf. Niet iedereen is fan van een beschuit met muisjes tenslotte. Natuurlijk zijn deze geboorteflikken er in blauw en roze, en gemaakt van de beste kwaliteit fairtrade chocolade. Leverbaar in puur, melk en ook in wit.

Een nieuw wonder.

De geboorte van zo een lief klein baby'tje is altijd weer een wonder. Een nieuw leven dat vraagt om aandacht en liefde. Teer en kostbaar, en een grote verantwoordelijkheid. Daarbij hoort gewoon een feestelijke traktatie. Dan heeft u even een geniet momentje om bij te komen van alle nieuwe indrukken. Voor de jonge moeder, vader en voor de visite. Om het feest te vieren met een heerlijk stuk chocolade bij de koffie of thee.

Zo geniet iedereen met u mee, en wat is er nou leuker dan gedeelde vreugde? Daarmee wordt delen vermenigvuldigen. Muisjes worden gemaakt door anijszaadjes te omhullen met een laagje suiker in roze of blauw. Verras dus uw familie en vrienden tijdens de kraamtijd met deze heerlijke chocolade flikken.

Bekijk onze andere geboorte chocolade.

Laat uw geboorteflikken thuis bezorgen.

Alle chocolade in onze chocoladewinkel wordt door Postnl of DHL bij u thuis afgeleverd. Dat geldt in Nederland en België. Bestel uw producten wel op tijd. Zeker rond de drukke feestdagen wil het wel nog wel eens hectisch zijn. Wees daarom zeker van een tijdige levering en bestel ruim voordat het te druk wordt. Dan bent u verzekerd van een perfect product op de juiste tijd.

Extra informatie

Gewicht 0.100 kg