Fairtrade chocoladeletters melk, wit en puur

8.2512.95

Fairtrade chocoladeletters zijn beter voor iedereen. Sinterklaas weet wel wat hij geeft aan kinderen die zoet zijn geweest. Eerlijke en heerlijke chocolade.

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Fairtrade chocoladeletters bestellen online?

Fairtrade chocoladeletters koopt de Sint al jaren bij ons. Gemaakt van heerlijke Fairtrade chocolade. Speciaal voor u gehaald uit Tanzania. Ze zijn er in verschillende formaten en gewichten. Prachtig gedecoreerd zijn ze een lust voor het oog. Doe net als de Sint en bestel nu al vast uw chocolade letter. Wij leveren onze chocoladeletter verpakt in een luxe doos. Dat is echt Lekkers voor Liefhebbers! Onze chocoladeletters zijn vanaf 5 november leverbaar in Nederland en ook in België.

Welke chocoladeletter is het grootst?

Het lijkt misschien dat de ene chocoladeletter groter is dan de andere. Een S of een I dat scheelt nogal, zo lijkt het. Misschien heeft u altijd een M gewild in plaats van de J. Maar gelukkig worden chocoladeletters gemaakt met een vastgesteld gewicht. Of u dus Xander of Ilse heeft, uw chocoladeletter bevat altijd dezelfde hoeveelheid chocolade. Dat is een hele geruststelling.

Chocoladeletters op maat?

Wilt u een chocoladeletter in uw eigen lettertype? Uw persoonlijke ontwerp voor een chocoladeletter? Al heel veel klanten hebben hun eigen ontwerp in chocolade werkelijkheid zien worden. Een opvallende reclame-uiting en nog verschrikkelijk lekker ook! Daarom is Sinterklaas het moment om al uw relaties te verrassen. Bedenk wel dat er voor grote orders meer tijd nodig hebben, bestel dus eerder naarmate u grotere aantallen wenst. Neem contact met ons op, wij maken vrijwel al uw wensen mogelijk.

Voor aantallen vanaf 50 stuks graag even contact met ons opnemen. Wij leveren graag onze producten op tijd, maar bij grotere aantallen hebben we daar even wat meer tijd voor nodig. Alles is ambachtelijk handwerk. Dat duurt langer, maar is wel zo lekker.

NB. Uitverkochte letters worden gratis ge-upgrade naar onze luxe letter.

Extra informatie

Gewicht 0.220 kg
Formaat

Normaal, Groot