Chocoladeletters roomchocolade

8.9512.95

Chocoladeletter in onovertroffen Biolands Biologische chocolade. Prachtig om te zien, nog lekkerder om op te eten. Bestel nu uw chocoladeletters!

Artikelnummer: N/B Categorie├źn: ,

UITVERKOCHT!!!

Chocoladeletters koopt de Sint al jaren bij ons.

Hij weet dat lekkere chocoladeletters bestellen meer is dan alleen maar de vorm of de verpakking. Het gaat om het lekker. Een goede chocoladeletter is niet alleen mooi om te zien maar vooral een heerlijke genot voor de zintuigen. Al onze chocoladeletters worden vers voor u gegoten van de onovertroffen Biolands Biologische chocolade. Fairtrade chocolade bovendien.

Dan heeft niet alleen u een goede Sinterklaas maar ook de cacao boeren in Tanzania vieren een feestje. Omdat zij een goede prijs voor hun producten ontvangen leiden zij een beter leven met meer kansen.

Welke chocoladeletter is het grootst?

Het lijkt misschien dat de ene chocoladeletter groter is dan de andere. Een chocoladeletter S of een I dat scheelt nogal zo lijkt het. Maar gelukkig worden chocoladeletters gemaakt met een vastgesteld gewicht. Of u dus Xander of Ilse heeft, uw chocoladeletter bevat altijd dezelfde hoeveelheid chocolade. dat is een hele geruststelling. Onze grootste chocoladeletter is de MEGA letter van 1 kilogram heerlijke chocolade. Dat is echt een letter om te delen met het hele gezin.

Chocoladeletters bestellen op maat?

Wilt u een chocoladeletter in uw eigen lettertype? Uw persoonlijke ontwerp voor een chocoladeletter? Al heel veel bedrijven hebben wij van eigen ontwerp letters in chocolade mogen voorzien. Een opvallende reclame-uiting en nog verschrikkelijk lekker ook! Neem contact met ons op, wij maken vrijwel al uw wensen mogelijk.

chocoladeletter-Telegraaf

 

 

Extra informatie

Gewicht 0.220 kg
Soort

Melk, Puur, Wit

Formaat

Klein, Normaal