Productcategorieën

Winkelmand

Chocoladeletter Puur

8.9512.75

Pure chocoladeletter voor de Liefhebber van Lekkers. Met de pure chocoladesmaak valt niets te vergelijken. Kwaliteit waar de Sint voor is!

Wissen

Letter *

  • voor 11:59 uur besteld, vandaag nog verzonden (werkdagen)
  • klanten geven bestel-chocolade ****
  • Fairtrade product
  • Ambachtelijk product
  • Biologisch product

Beschrijving

Chocoladeletter puur voor Sinterklaas.

Chocolade letters koopt de Sint al jaren bij ons. Gemaakt van de heerlijke Callebaut Biologische chocolade uit Tanzania. Slaafvrije chocolade in de puurste vorm dus. Ze zijn er in verschillende formaten en gewichten. Kunstig gedecoreerd zijn ze een lust voor het oog. Doe net als de Sint en bestel nu vast uw chocolade letter. Wij leveren onze chocoladeletter puur verpakt in een luxe doos.  Dat is echt Lekkers voor Liefhebbers! Onze chocoladeletters zijn vanaf 5 november leverbaar.

Welke chocoladeletter is het grootst?

Het lijkt misschien dat de ene chocoladeletter groter is dan de andere. Een S of een I dat scheelt nogal zo lijkt het. Maar gelukkig worden chocoladeletters gemaakt met een vastgesteld gewicht. Of u dus Xander of Ilse heeft, uw chocoladeletter bevat altijd dezelfde hoeveelheid chocolade. Dat is een hele geruststelling. Eet smakelijk!

Chocoladeletters op maat?

Wilt u een chocoladeletter in uw eigen lettertype? Uw persoonlijke ontwerp voor een chocoladeletter? Uw logo op chocolade? Al heel veel bedrijven hebben wij van eigen ontwerp letters in chocolade mogen voorzien. Een opvallende reclame-uiting en nog verschrikkelijk lekker ook! Neem contact met ons op, wij maken vrijwel al uw wensen mogelijk.

chocoladeletter puur Telegraaf

Liever een chocolade letter in witte chocolade?

Voor aantallen vanaf 50 stuks graag even contact met ons opnemen.

Extra informatie

Gewicht0.190 kg
Soort

Klein, Groot