Chocolade Valentijn in Love

13.95

Chocolade Valentijn in Love. Een origineel chocolade cadeau vol liefde en pure smaak. Voor de echte Liefhebber van Lekkers. Mooi gedecoreerd met hart en pijl.

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Ultiem chocolade Valentijn cadeau.

Elk jaar weer is Valentijn in Love. Valentijnsdag en liefde zijn synoniemen. Zoekt u een Valentijn cadeau wat origineel, lekker en verrassend is? Dan heeft u het gevonden. Deze mooie plak chocolade Valentijn in Love is perfect om als Cupido voor u te laten spelen. Vakkundig en ambachtelijk door onze chocolatiers gedecoreerd met een hart en pijl, precies zoals we allemaal vroeger in de boom kerfden. Of wellicht als tatoeage op uw lichaam staat. Deze chocolade tatoeage geeft heel duidelijk weer wat u zeggen wilt. Liefde voor chocolade en ook Liefde voor elkaar.

Welke smaak Valentijn in Love?

Wat is uw favoriete smaak chocolade? Waar mogen ze u voor wakker maken? Bent u Liefhebber van het zachte witte ‘goud’? Of gaat uw voorkeur uit naar een pittige pure chocolade beleving? Van pittig puur tot romig melk en witte chocolade, alle smaken worden gekenmerkt door de echte fairtrade chocolade smaak. Biologisch, en dat proeft u bij elke hap. U een beter product, de cacaoboer een goede prijs voor zijn opbrengst. Zo helpen we elkaar en behouden de wereld voor onze kinderen. Zodat zij ook in de toekomst kunnen genieten van alles wat deze aarde te bieden heeft.

Deze chocolade plak is leverbaar in:

  • Melk
  • puur
  • Wit

Nog meer chocolade voor Valentijn vindt u op onze winkelpagina. Wie gaat u verrassen deze Valentijnsdag? Levering in Nederland en Belgiƫ vindt plaats via Post.nl of DHL.

Extra informatie

Gewicht 0.180 kg
Afmetingen 18 × 10 × 1 cm
Soort

Melk, Puur, Wit