Chocolade TomTom

14.95

Met deze TomTom in heerlijke fairtrade chocolade bent u op de juiste weg naar een origineel cadeau. Bestel hem vandaag nog!

Uitverkocht

Beschrijving

Deze chocolade TomTom is een origineel cadeau.

De weg kwijt in chocolade land? Op zoek naar een ideaal cadeau voor iemand die net het rijbewijs heeft gehaald? Of voor diegene die u altijd weer veilig brengt waar u moet zijn?  Dan is deze chocolade TomTom wat u nodig heeft. Gemaakt van eerste klas chocolade met een print van de TomTom.  Dit is dus echt een route navigatie voor een lekkerbek. De print op deze TomTom kan aangepast worden aan uw wensen. De print wordt gemaakt met inkt die gemaakt is van cacao en is gewoon te eten.

Hoe bestelt u deze chocolade TomTom?

De TomTom is alleen verkrijgbaar in witte chocolade, dat zorgt er voor dat de print extra goed uit komt. U bestelt deze TomTom door het aantal aan te geven en daarna te klikken op ‘in winkelmand’. U kunt betalen via Ideal, Paypal en ook met vooruitbetaling.

Wij leveren uw bestelling door heel Nederland. Onze chauffeur heeft zelf ook een chocolade TomTom om de weg te vinden 🙂 Ook als u zelf niet aanwezig kunt zijn bij het feest bestaat de mogelijkheid om met deze service uw geschenk te laten bezorgen.

Uw chocolade personaliseren?

Maak uw chocolade ervaring nog leuker. Het is mogelijk de chocolade TomTom te personaliseren met uw eigen print. Stel u wilt een bepaald adres aangeven of de route naar een adres dan is dat mogelijk. Laat ons via email uw wensen weten, of mail ons uw eigen foto of print en u ontvangt uw eigen persoonlijke TomTom.

Ontdek nog meer originele chocolade cadeaus.

 

 

Extra informatie

Afmetingen 10 × 7 × 1 cm