Chocolade Telegram

17.9531.95

Een chocolade telegram met tekst is dé manier om een boodschap over te brengen. Wij schrijven uw tekst gratis op het chocolade telegram. In chocolade!

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Chocolade telegram met tekst.

Een chocolade telegram met persoonlijke tekst, dat is een goed idee voor elke gelegenheid. Dit is één van de meest persoonlijke en lekkere manieren om iemand te verrassen met een chocolade geschenk. Dit is voor iedereen geschikt en wie houdt er nou niet van chocolade?

Chocolade telegram decoreren met uw tekst.

Laat uw eigen tekst door onze chocolatiers op het telegram decoreren voor een onuitwisbare indruk. Al onze chocolade cadeaus zijn 100% ambachtelijk en worden speciaal op bestelling voor u gemaakt. Een uniek en vooral lekker cadeau van chocolade. Wij kunnen op de door u gewenste datum het chocoladetelegram met tekst laten bezorgen. Dat maakt de feestvreugde nog vele malen groter.

Telegram XL

Elk chocoladetelegram met tekst is een cadeau met meerwaarde. Een geschenk waarmee u meer zegt dan alleen dat u aan iemand gedacht heeft. Uw persoonlijke boodschap maakt er met recht een bijzonder geschenk van. U kunt ruim twintig tekens invoeren als persoonlijke boodschap.

Wilt u nog meer woorden kunnen plaatsen? Ga dan voor de extra grote versie van maar liefst 28 cm groot. Met meer ruimte voor uw eigen tekst en nog langer genieten van de heerlijke chocolade smaak! Zo groot vind u ze nergens anders op het internet. Dat is dan ook met recht een chocolade cadeau van formaat.

Foto of logo op telegram.

Het is ook mogelijk om een foto of logo op het telegram te laten maken. De leukste foto samen, of een jeugdherinnering kan een prachtig en emotioneel gebaar zijn voor de ontvanger. Ook kunt u kleine figuurtjes laten toevoegen. En dan is een groot chocolade telegram natuurlijk helemaal het einde. Daar kun je zoveel tekst op kwijt, met een extra figuur of logo bijvoorbeeld. Bestel gewoon de XL versie van het chocolade telegram en ga uit je bol met de tekst en alle andere mogelijkheden. Eet smakelijk.

Eigen tekst.

Verras ook iemand met een telegram van chocolade met daarop uw unieke persoonlijke tekst. Voor uw (onbereikbare) grote liefde of om iemand figuurlijk een hart onder de riem te steken. Dit ideale chocolade cadeau is leverbaar in de smaken melk, wit en pure chocolade en wordt speciaal voor u gemaakt. Laat uw boodschap decoreren op het door u uitgekozen telegram. Kies de favoriete smaak van de ontvanger of ga lekker voor uw eigen persoonlijke voorkeur.

Wij verzenden de chocolade anoniem naar de door u opgegeven ontvanger. Wil u er liever ook een persoonlijk kaartje bij versturen dan kunt u dat gratis laten bijvoegen. Vermeld de tekst voor het kaartje in het vak opmerkingen bij het afrekenen.

Chocoladetelegram personaliseren?

Er zijn heel veel mogelijkheden om een chocolade telegram te personaliseren. Met een foto, logo of tekening in chocolade. Er zijn vast meer mogelijkheden dan dat u bedenken kunt. Informeer bij ons als u speciale verlangens heeft.

Houdbaarheid van chocolade.

Chocola is, mits goed bewaard, lang houdbaar. Eigenlijk zou het niet zo mogen zijn dat je er van af kan blijven. Maar stel u heeft wat chocola gekregen dan is het heel goed mogelijk om die even te bewaren. Op kamertemperatuur en niet in de koelkast graag. Dan kunt u ook na een drie maanden nog steeds genieten van de chocolade.

Vocht en te veel warmte zijn funest voor chocolade. Dan begint de chocolade te smelten en komen er kristallen in wat niet lekker is. Ook in de koelkast is er kans op het binnendringen van vocht. Dan slaat chocola wit uit en wordt minder lekker. Als u van witte chocola houdt raden we u aan om die vers te bestellen, dat is wel zo lekker.

Fairtrade.

Wist u dat al onze producten worden gemaakt van Fairtrade chocolade? Omdat we het belangrijk vinden dat onze aarde ook voor onze kinderen nog bewoonbaar is, en de rijkdom goed wordt verdeeld. Nu krijgt de cacaoplanter waar hij recht op heeft, en wij een fantastisch product. Hij een beter leven voor zijn gezin en familie, wij een ecologisch verantwoord product.

Uw chocolade wordt door heel Nederland verstuurd.

Alle chocolade in onze chocoladewinkel wordt door Postnl of DHL bij u thuis afgeleverd. Veilig en snel. Dat geldt in Nederland en ook in België.

Wij hebben ook een chocolade hart met tekst.

Extra informatie

Gewicht 0.3 kg
Afmetingen 20 × 12 × 1 cm
Formaat

Normaal, Groot