Chocolade Tegel

18.95

Laat uw favoriete foto afdrukken op chocolade! Een geweldig leuk en origineel cadeau om te presenteren. Lekker en persoonlijk. Bestel nu uw eigen chocolade met opdruk.

Uitverkocht

Beschrijving

Laat uw favoriete foto of logo afdrukken op chocolade!

Wat een geweldig lekker idee. Deze chocolade tegel is bij uitstek geschikt voor een logo of foto. Mail ons uw leukste, liefste, mooiste foto en wij printen die op chocolade. Deze print bestaat wordt gemaakt met inkt van cacao en is veilig eetbaar. Een fantastisch idee om iemand te verrassen. Bijvoorbeeld tijdens Moederdag met een oude foto van uzelf. Daar smelt iedereen voor. Deze tegel is leverbaar in melk, puur en witte chocolade. De print is altijd op witte chocolade omdat u dan verzekerd bent van een duidelijke afbeelding.

Ook als reclame-uiting is deze chocolade tegel heel geschikt. Omdat er volop ruimte is voor een logo of tekst past uw boodschap altijd. U komt dus heel goed en op smaak binnen bij uw klanten of personeel. In overleg maken wij graag uw eigen wensen werkelijkheid. Liever een chocolade hart of bloem? Vrijwel alles is mogelijk met chocola. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Laat uw chocolade tegel thuis bezorgen.

Alle chocolade in onze chocoladewinkel wordt door Postnl bij u thuis afgeleverd. Dat geldt in Nederland en België. Bestel uw producten dus op tijd. Zeker rond de feestdagen wil het nog wel eens erg hectisch zijn. Wees daarom zeker van een tijdige levering en bestel ruim voordat het te druk wordt. Dan bent u verzekerd van een perfect product wat op de juiste tijd geleverd wordt.

Kijk ook eens bij het chocolade telegram.

Extra informatie

Gewicht 0.350 kg
Afmetingen 15 × 15 × 1 cm