Chocolade sneeuwpop

12.95

Deze chocolade sneeuwpop geeft u warmte in deze koude tijden. Geniet van een (h)eerlijk stuk chocolade of geef hetb iemand cadeau.

Uitverkocht

Beschrijving

Van deze chocolade sneeuwpop wordt iedereen vrolijk. Hij geeft warmte en troost in deze koude winterse dagen. Proef de verrukkelijke smaak van de witte chocolade die uw smaakpapillen verwend. De olijke uitstraling van de chocolade sneeuwpop zelf is ook een lust om te zien. Alles om er eens even lekker van te gaan genieten. Ambachtelijk gemaakt door onze chocolatiers. Die scheppen er een eer in om de mooiste chocolade creaties voor u te maken.

Voorzien de chocolade sneeuwpop van uw eigen tekst

U kunt deze sneeuwpop laten voorzien van uw eigen tekst. Dat is een stuk leuker en persoonlijker. Zo wordt het een heel leuk cadeau om iemand mee te verrassen. Wij schrijven graag de door u ingevoerde tekst op deze sneeuwpop. En doen dat voor u in chocolade!

Wie u ook wilt verrassen, wij bezorgen uw bestelling door heel Nederland en ook in België. Vandaag besteld voor 11.59 uur is vaak al de volgende dag bezorgd. Dus ook bij u thuis!

Nog meer hartverwarmende chocolade.

Extra informatie

Gewicht 0.200 kg
Afmetingen 18 × 10 cm