Chocolade sleutel

16.95

Ambachtelijk gegoten van fairtrade Callebaut chocolade.

Deze chocolade sleutel is voor elke gelegenheid te gebruiken.

Chocolade sleutel in melk, wit of pure chocolade. Voor elke gelegenheid te gebruiken. Met gratis uw persoonlijke tekst. Ideaal verhuis cadeau. Dit is de sleutel tot succes. Iedereen zoekt er naar, u heeft hem hier dus gevonden. Bestel deze chocolade sleutel met uw persoonlijke tekst. Verras iemand met een heerlijk persoonlijk cadeau.

Bruikbaar bij bv een verhuizing of het behalen van het rijbewijs. Misschien heeft u ook zo iemand in uw omgeving die altijd de sleutels kwijt is? Geef hem cadeau als sleutel van uw hart of bedenk uw eigen creatieve manier. Uw persoonlijke tekst wordt door onze chocolatiers in chocolade aangebracht.

Deze chocolade sleutel wordt op bestelling vers voor u gemaakt. Op ambachtelijke wijze wordt elke sleutel met de hand gegoten van de beste kwaliteit Faitrade Biologische chocolade van Callebaut. Dat is beter voor de cacaoboer, voor de toekomst van zijn bedrijf en gezin, en voor deze wereld die wij aan onze kinderen nalaten.

Chocolade sleutel met tekst.

Een chocolade cadeau maakt u nog veel leuker met een persoonlijke tekst. Het zijn een paar woorden die u graag aan de ontvanger mee wilt geven, omdat u een persoonlijke wens voor haar of hem heeft. Woorden zoals; veel geluk, veel woonplezier, sleutel van mijn hart of rij veilig. Zo zijn er nog veel meer teksten te bedenken, daarom laten wij de keuze graag aan u. Geef uw fantasie de ruimte en bedenk uw eigen pakkende tekst.

Met het maximum aantal woorden wat op de chocolade sleutel geschreven kan worden zijn heel veel mogelijkheden te bedenken. Onze chocolatiers zorgen dat uw tekst er in sierlijke letters op komt te staan. Ook mogelijk met een logo van uw bedrijf of stichting.

Deze sleutel is leverbaar in melk, puur en witte chocolade. Uw persoonlijke tekst wordt altijd in een contrasterende kleur aangebracht. Wil u dit niet, dan dit expliciet vermelden bij uw bestelling.

Een chocolade sleutel laten bezorgen?

Dat kan in Nederland en ook in België. Daarvoor zorgen bedrijven als DPD en DHL. Zo weet u zeker dat uw bestelling zo snel mogelijk op de plek van bestemming aankomt. Goed verpakt als postpakket, zodat beschadiging vrijwel uitgesloten is. Bestel vandaag nog uw eigen chocolade sleutel tot succes! Gegarandeerd dat u voor een originele verrassing zorgt.

Kijk eens rond in onze chocolade winkel voor nog meer chocolade Chocolade cadeaus.

Bekijk ook onze andere chocolade ideeën met tekst.

Wat u ook zoekt, wij hebben altijd een bijzonder lekker bijpassend cadeau voor u. Voor elk feest, gelegenheid of gebeurtenis, er is chocola van te maken. Als u iets op maat wilt laten maken werken wij daar graag aan mee. Er is heel veel mogelijk met chocolade. Laten we samen uw ideeën omzetten in heerlijke chocola. Neem voor extra informatie contact met ons op. Wedden dat u ook met onze andere producten net zo veel succes hebt?

 

Extra informatie

Gewicht 0.300 kg
Afmetingen 24 × 14 × 1 cm
Smaak

Melk, Wit, Puur