Chocolade schaap

16.95

Een schaap in chocolade, dat is pas leuk! Voor iedereen die een leuk cadeau zoekt….kijk niet verder. Heerlijke chocolade om van te smullen.

Categorie:

Schattig chocolade schaap als origineel cadeau.

Onze chocolatiers maken graag de leukste creaties en chocolade figuren voor u. Hier in de vorm van een leuk chocolade schaap. Een leuk idee voor bijvoorbeeld Pasen of bij een geboorte. Met chocolade is het mogelijk om vrijwel alle gewenst vormen te maken. Als ergens een tekening van bestaat dan kan dat ook in chocolade worden uitgevoerd. Natuurlijk zijn er wel een aantal voorwaarden waar de tekening aan moet voldoen. Een spin met al zijn pootjes is niet te doen. Omdat chocolade erg breekbaar is. Het is dus de bedoeling dat de figuur redelijk stevig kan worden uitgevoerd.

Voor de breekbare figuren is er altijd nog de mogelijkheid om ze als foto op chocolade uit te voeren. Bent u op zoek naar iets speciaals, een eigen ontwerp of heeft u een idee wat u graag in chocolade wilt zien uitgevoerd? Wij staan overal voor open, en doen graag wat extra.

Liever een ander chocolade figuur dan het chocolade schaap?

Kijk eens rond in onze online chocolade winkel, daar vindt u verschillende chocolade figuren. Zo is er al een kikker, koe, kat en varken te verkrijgen in chocola. En kijk ook eens naar de fantastische bonbons van Visser Chocolade. Bijzondere creaties vol van smaak en passie. Vast en zeker dat er wel iets van uw gading bij zit. Eet smakelijk.

Extra informatie

Gewicht 0.200 kg
Afmetingen 18 × 12 × 1 cm