Chocolade Sarah met tekst

15.9534.95

Chocolade Sara voor de 50 jarige. Gratis te decoreren met uw persoonlijke tekst voor een op maat gesneden cadeau. Dat is puur genieten!

Wissen

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,

Beschrijving

Chocolade Sara of Sarah voor de 50 jarige.

Voor de 50 jarige Sarah ligt nog zoveel moois in het verschiet. Je bent ouder maar ook wijzer, weet beter hoe het leven in elkaar steekt, en weet wat je wilt. Het leven begint toch pas bij 50 jaar? Gelukkig is er geen leeftijd waarop je niet meer kunt genieten van een heerlijk stuk chocolade. Vrouwen zijn dol op chocolade, dus wat beter te geven aan iemand die Sara gaat zien? Voor de jarige Sara of Sarah begint het nieuwe levensjaar al vast erg goed met dit originele geschenk. Een heerlijke chocolade Sara van 20 of 35 cm groot, met persoonlijke boodschap. Dat maakt het ouder worden al een heel stuk leuker voor

Chocolade Sara met persoonlijke tekst.

Laat een persoonlijke bericht voor u spreken. Schrijf de door u gewenste tekst in het tekstvak en onze chocolatiers decoreren deze in sierlijke letters op de Sarah. Natuurlijk is 50 jaar een goede optie, maar als u weet waar Abraham de mosterd haalt, dan kunt u waarschijnlijk zelf wel iets origineels bedenken. Door een eigen tekst, leuke spreuk of wens mee te geven maakt u van dit heerlijke stuk chocolade ook gelijk een lieve groet of felicitatie.

Chocolade Sara XL.

De XL versie van Sara is een REUZE cadeau. Niet alleen groter en langer lekker maar ook meer ruimte voor uw persoonlijke tekst. Zo groot als deze Sara komt u nergens anders tegen. Sara XL is ruim 34 cm hoog en 24 cm breed en weegt ruim 600 gram. Daar proeft u weken later nog de heerlijke nasmaak van. Werkelijk een top cadeau voor elke vrouw die de leeftijd van 50 jaar mag bereiken. Dat is helaas niet iedereen gegeven. Op naar de tweede helft van een mooi en feestelijk leven, want 50 is de helft van 100. Wees niet bang om rechtop door het leven te gaan, de 100 komt er aan.

Op zoek naar een Abraham?

Ook voor de 50 jarige Abraham is een bijpassend figuur te bestellen.

Extra informatie

Gewicht0.280 kg
Afmetingen18 × 14 × 0.8 cm
Soort

Normaal, Groot