Chocolade roos

24.95

Heerlijke chocolade met daarin een kunstig verwerkte roos. Een heerlijk hoogstandje van onze chocolatier voor de romantische momenten van het leven.

Uitverkocht

Voor de romanticus, of voor Valentijn.

Deze chocolade roos is een stukje vakwerk van onze chocolatiers. De mooi vormgegeven roos die in de chocolade is aangebracht maakt het niet alleen mooi om te zien maar ook fijn om te krijgen. Romantischer kan het niet. Voeg daarbij een door u uitgezochte tekst en u heeft het perfecte chocolade cadeau. Daar smelt elk hart voor.

Maak u chocolade roos persoonlijk.

Natuurlijk is het nog leuker om een persoonlijke boodschap aan de chocolade toe te voegen. Laat uw tekst achter in het daarvoor bestemde vakje en onze chocolatiers decoreren uw persoonlijke boodschap in sierlijke letters naast de roos. Liefde en chocolade zijn altijd al een goede combinatie geweest. Zelfs Casanova gebruikte vroeger al chocolade om de dames te veroveren. Die wist maar al te goed wat chocolade met vrouwen doet. Met dit leuke, lekkere en originele geschenk kunt u zelf voor Casanova spelen. Wedden dat u geluk in de liefde hebt? Deze chocolade roos is leverbaar in melk, puur en witte chocolade. Alleen in de periode rond Valentijnsdag wordt er ook rode chocolade gebruikt voor de rozenblaadjes.

Meer chocolade met tekst?

Wij leveren heel veel mogelijkheden om uw eigen tekst op chocolade toe te passen. Het personaliseren geeft uw cadeau net dat beetje extra, waardoor het waardevoller wordt. misschien niet in geld, maar wel in de aandacht die hier uit blijkt.

 

 

Extra informatie

Soort

Melk, Puur, Wit