Chocolade reep

4.35

Ambachtelijk vervaardigde chocolade repen van Fairtrade Biolands chocolade. Elke dag vers gemaakt voor de beste smaakbeleving. Een traktatie voor uw tong!

Chocolade reep in melk, wit en pure chocolade.

Ook zo'n zin in een lekker stuk chocolade? Je even terugtrekken uit de drukte en je tanden zetten in een heerlijke reep. Laat de chocolade smelten op je tong, geniet van de zachte romige smaak van melk en witte chocolade. Of proef het pittige karakter van de pure chocolade reep. Allemaal even lekker en de zonde meer dan waard.

Deze chocolade reep wordt door ons op ambachtelijke wijze gegoten en staat garant voor een heerlijke smaakbeleving. Elk blokje intens genieten van de pure smaak. En is één blokje niet genoeg, dan eet u toch gewoon de hele chocolade reep! Bestel ze in alle soorten, dan heeft u altijd wat te delen als er visite komt. Handig dus om er veel van in huis te hebben. chocolade blijft, mits goed bewaard, zeker zes maanden goed.

Bewaren.

Chocolade bewaard u het beste bij kamertemperatuur en niet in de koelkast zoals sommigen wel denken. De koelkast zorgt er juist voor dat de chocolade wit uitslaat door het vochtige klimaat wat in de koelkast heerst. Bewaar u chocola, als u zolang er tegenaan kunt kijken, gewoon in een kast in de kamer of iets dergelijks.

 

Doe ideeën op bij onze chocolade geschenken.

Extra informatie

Gewicht 0.00 kg
Afmetingen 15 × 6 × 1 cm