Chocolade plaquette

36.95

Heel veel chocolade en heel veel ruimte voor uw eigen tekst. Dat is het chocolade plaquette. Het persoonlijke chocolade cadeau.

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Voor de echte Liefhebbers van Lekkers. Een chocolade plaquette van wel 28 x 28 cm groot! Een reuze chocolade telegram. Met de mogelijkheid om een persoonlijke tekst toe te voegen heeft u het ideale cadeau.

Het chocolade plaquette decoreren met uw persoonlijke tekst.

Wij decoreren uw persoonlijke wens op het door u gekozen telegram. Al onze chocolade cadeaus zijn 100% ambachtelijk vervaardigd en worden speciaal op bestelling gemaakt. Een uniek en lekker cadeau van chocolade. En op de door u gewenste datum bezorgd.

Unieke tekst.

Verras iemand met een telegram van chocolade en laat er uw unieke persoonlijke tekst op plaatsen. Verras bijvoorbeeld uw grote liefde of geef het cadeau aan iemand om een hart onder de riem te steken. Dit ideale chocolade cadeau is er in de smaken melk, puur en witte chocolade. Kies uw favoriete chocolade smaak en zet uw persoonlijke tekst op het door u uitgekozen geschenk. Wij versturen de chocolade anoniem naar de door u opgegeven ontvanger. Wilt u liever een persoonlijk kaartje er bij versturen dan kunt u dat gratis laten bijvoegen.

U kunt uw chocolade door heel Nederland versturen.

Uw bestelling wordt met de grootste zorg behandeld. Chocolade is een heerlijk maar ook een breekbaar product. Pakketpost is de manier om uw bestelling met uiterste zorg te verpakken. Post.nl levert uw bestelling op het gewenste adres af in Nederland en ook in België. Is de ontvanger niet thuis dan wordt er een briefje achter gelaten en komt de bezorger nog eens langs.

Extra informatie

Gewicht 0.950 kg
Afmetingen 28 × 28 × 1 cm
Soort

Melk, Wit, Puur