Chocolade Oorkonde

14.50

Een chocolade oorkonde is het perfecte chocolade geschenk voor iedereen die iets gepresteerd heeft. U maakt het cadeau zelf op maat met uw persoonlijke tekst.

Chocolade oorkonde met tekst.

Het perfecte cadeau voor iedereen die wat gepresteerd heeft. Hoe groot of klein die prestatie ook is, wij hebben een passende oorkonde in chocolade. Leuk en lekker als prijs bij een wedstrijd of als hart onder de riem. Ook bij het afstuderen is dit een perfect cadeau. Reken maar dat je extra je best doet als je zoiets lekkers kunt winnen. U maakt de chocolade oorkonde persoonlijk door uw eigen tekst daarop te laten schrijven. Wij doen dat graag voor u...in chocolade!

Voor iedereen een chocolade oorkonde.

Ook als je niets gepresteerd hebt maar iemand een hart onder de riem wilt steken is dit een ideaal geschenk. Verras bijvoorbeeld je buurvrouw met deze oorkonde omdat ze altijd zo goed op jullie huis past tijdens de vakantie.Denk aan je collega die altijd bereid is om je te helpen. Er zijn legio redenen te bedenken waarom een chocolade oorkonde op zijn plaats is. U heeft zelf vast wel een aantal ideeën. Wij voeren ze graag voor u uit.

Leverbaar in melk, puur en witte chocolade.

Kijk ook eens bij onze andere chocolade producten.

In onze winkel vindt u nog veel meer chocolade producten waar een tekst op kan worden geplaatst. Kijk eens rond en doe ideeën op voor elke gelegenheid. U weet zelf hoe leuk het is om verrast te worden met iets lekkers. Dat is één van de voordelen van chocolade, chocolade past altijd! Bij iedereen en elke gebeurtenis. Of u nu een liefhebber bent van de pure chocolade, de melk of witte variant, lekker is het altijd. Veel plezier en pas op dat het water niet uit uw mond op het toetsenbord loopt.....

 

 

Extra informatie

Gewicht 0.250 kg
Afmetingen 20 × 12 × 1 cm