Chocolade lippen

48.95

Gekust door chocolade lippen, is dat niet het ultieme lekker? Terwijl de chocolade mondjes uw lippen beroeren geniet u van de heerlijke smaak van fairtrade chocolade. Set van 50 stuks.

Chocolade lippen om te kussen.

Deze chocolade mondjes zijn om op te eten natuurlijk, want alleen naar kijken daar zijn ze te lekker voor. Een heerlijke verrassing in melk, wit en pure chocolade. Tijdens Valentijn en op bestelling zijn de chocolade lippen ook leverbaar in rood/roze. Dat maakt het nog lekkerder! Een uniek product waarmee u alle kanten op kunt. Als relatiegeschenk, tijdens een bruiloft of als liefdevolle attentie voor een ander, deze chocolade lippen lenen zich overal perfect voor. Dat is nog eens een originele verrassing!

Chocolade lippen als cadeau idee.

Wilt u met Moederdag of Valentijn uw iemand verrassen? Laat deze heerlijke chocolade dan uw Cupido zijn. Een heerlijke sensatie om op uw tong te proeven. Vers voor u gemaakt en klaar om te worden gekust. Deze set van 50 gevulde lippen is romantiek in optima forma. Daar kan niemand nee tegen zeggen. Voor Valentijnsdag worden de lipjes ook in rode chocolade gemaakt. Nog romantischer om weg te geven, nog meer plezier om te krijgen.

Chocolade mondjes of lippen.

De een zegt lippen en de ander vindt dat chocolade mondjes een betere benaming is. Voor ons maakt het niet zoveel uit hoe ze heten, als de smaak maar fantastisch is. Als chocolade goed gemaakt is dan glanst het je toe. Voor chocolade mondjes of lippen is dat natuurlijk heel toepasselijk. Ze worden er nog verleidelijker van. Daarom hebben wij ze het hele jaar in ons assortiment.

Bestel vandaag nog.

Vrijwel al onze producten worden de volgende dag al verstuurd naar de ontvanger. Omdat we alleen de beste kwaliteit willen leveren kan het soms een dag langer duren. Als een speciale tekst of behandeling toegevoegd worden bijvoorbeeld. Raadzaam is om uw bestelling zo vroeg mogelijk door te geven, dan bent u in ieder geval op tijd met ontvangen. Verzenden gaat meestal met pakketpost en wordt geleverd via DHL of Post.nl. U ontvangt een bericht als uw bestelling verstuurd wordt.

Wij leveren al onze producten in Nederland en ook in België.

Neem ook een kijkje in onze chocoladewinkel voor meer ideeën.

Extra informatie

Gewicht 0.150 kg
Afmetingen 5 × 3 × 1 cm