Luxe Chocolade letter

13.50

Uitverkocht

Beschrijving

Luxe chocolade letter voor Sinterklaas.

Chocolade letter in romige chocolade. Sint heeft de beste chocolade geselecteerd voor zijn chocoladeletters en dat proeft u bij elke hap! Chocolade letters koopt de Sint al jaren bij ons. Gemaakt van de heerlijke Biolands Biologische chocolade uit Tanzania. Ze zijn er in verschillende formaten en gewichten. Kunstig gedecoreerd zijn ze een lust voor het oog. Doe net als de Sint en bestel nu vast uw luxe chocolade letter. Wij leveren onze chocoladeletters verpakt in een luxe doos.  Dat is echt Lekkers voor Liefhebbers! Onze chocoladeletters zijn vanaf 5 november leverbaar.

Welke chocoladeletter is het grootst?

Het lijkt misschien dat de ene chocoladeletter groter is dan de andere. Een chocoladeletter S of een I dat scheelt nogal zo lijkt het. Maar gelukkig worden chocoladeletters gemaakt met een vastgesteld gewicht. Of u dus Xander of Ilse heeft, uw chocoladeletter bevat altijd dezelfde hoeveelheid chocolade, dat is een hele geruststelling. Onze grote chocoladeletter weegt bijvoorbeeld 240 gram, of u nu een W of een J besteld, u krijgt altijd evenveel chocolade voor uw geld.

Voor aantallen vanaf 50 stuks graag even contact met ons opnemen.

Laat uw chocolade thuis bezorgen.

Alle chocolade wordt door DHL bij u thuis afgeleverd. Dat geldt overal in Nederland en België. Bestel uw producten wel op tijd. Zeker rond de feestdagen wil het wel nog wel eens hectisch zijn. Wees daarom zeker van een tijdige levering en bestel ruim voordat het te druk wordt. Daarmee bent u verzekerd van een perfect product, en op de juiste tijd geleverd.

Extra informatie

Gewicht 0.260 kg