Productcategorieën

Winkelmand

Chocoladeletter Wit

8.9512.75

In romige witte chocolade uitgevoerde Sinterklaas letter. Kunstig versierd door onze chocolatiers. Een genot om naar te kijken, en te eten.

Wissen

Letter

  • voor 11:59 uur besteld, vandaag nog verzonden (werkdagen)
  • klanten geven bestel-chocolade ****
  • Fairtrade product
  • Ambachtelijk product
  • Biologisch product

Beschrijving

Chocolade letter wit voor Sinterklaas.

Gemaakt van de heerlijke Biolands Biologische chocolade uit Tanzania. Ze zijn er in verschillende formaten en gewichten. Prachtig gedecoreerd en een lust om te zien. Het water loopt vanzelf in de mond. Een feestje voor uw smaakpapillen. Doe net als de Sint en bestel nu vast uw chocolade letter wit. Wij leveren onze chocoladeletters verpakt in een luxe doos. Onze chocoladeletters zijn vanaf 5 november leverbaar.

Dat noemen wij Lekkers voor Liefhebbers!

Welke chocoladeletter is het grootst?

Het lijkt misschien dat de ene chocoladeletter groter is dan de andere. Een S of een I dat scheelt nogal zo lijkt het. Maar gelukkig worden chocoladeletters gemaakt met een vastgesteld gewicht. Of u dus Xander of Ilse heeft, uw chocoladeletter bevat altijd dezelfde hoeveelheid chocolade. dat is een hele geruststelling.

Chocoladeletters op maat?

Wilt u een chocoladeletter in uw eigen lettertype? Uw persoonlijke ontwerp voor een chocoladeletter? Al heel veel bedrijven hebben wij van eigen ontwerp letters in chocolade mogen voorzien. Een opvallende reclame-uiting en nog verschrikkelijk lekker ook! Informeer naar de mogelijkheden, onze chocolatiers denken graag met u mee.

chocoladeletter-Telegraaf

Voor grote aantallen graag even contact met ons opnemen. (Vanaf 50 stuks)

Chocolade letters koopt de Sint al jaren bij ons. Welke chocoladeletters gaat u bestellen?

Liever een chocoladeletter in melk?

Extra informatie

Gewicht0.190 kg
Soort

Klein, Groot