Chocolade Koe

23.95

Chocolade koe vervaardigd uit 100% fairtrade biologische chocolade. Zo lekker dat je er niet van af kunt blijven. Tip; cadeau idee!

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Grappige chocolade koe. (Min. bestelling 4 stuks)

Je hoeft geen dierenliefhebber te zijn om te genieten van deze chocolade koe. Een luxe geschenk gemaakt op bestelling zodat u altijd zeker bent van een vers product. Of u nu de melk, wit of pure chocolade variant neemt, het is genieten van ongeveer 400 gram chocolade van top kwaliteit. Er zijn zoveel leuke gelegenheden te bedenken waarbij deze chocolade koe een perfect cadeau is.

Bijvoorbeeld voor iemand die gaat verhuizen naar buiten de stad. Voor een dierenliefhebber, een veearts, als trofee na een rondje boerengolf. U heeft vast en zeker een goed idee waar dit geschenk bij past. Of je nu boer bent of stadsmens, iedereen houdt van chocolade. In welke vorm die dan ook gegoten is. Puur genieten dus. U vindt deze koe exclusief in onze shop.

Deze chocolade koe wordt gegoten in een speciaal daarvoor gemaakte vorm. Dat garandeert een perfecte afwerking zodat u zeker bent van een hoogwaardig product.

Liever een ander chocolade dier?

Wij hebben chocolade varkens, katten, hazen, schapen, kikkers, kuikens en zelfs een kalkoen in ons assortiment. Wilt u uw eigen favoriete dier in chocolade laten maken? Neem contact met ons op, wij maken het graag mogelijk voor u.

Extra informatie

Gewicht 0.300 kg
Afmetingen 20 × 4 × 12 cm