Chocolade Kikker

13.95

Chocolade kikker nu ook in groene chocolade. Geef een Opkikker cadeau als hart onder de riem. Lekker en origineel tegelijkertijd. Wie houdt er nou niet van chocolade? Dat gun je iedereen.

Beschrijving

Een chocolade kikker als Opkikker.

Deze chocolade kikker is een geweldig leuk cadeau voor iemand die er even doorheen zit. Zowel letterlijk als figuurlijk. De tekst opkikker is natuurlijk aan te passen om uw eigen persoonlijke tekst op deze kikker te zetten. Een echte kikker is groen, vandaar dat wij deze kikker ook in die kleur in chocolade leveren. Groene chocolade wordt gemaakt door witte chocolade te mengen met natuurlijke kleurstoffen. Het eindresultaat is dus veilig te eten voor iedereen en geeft net even dat kleine beetje extra cachet aan deze leuke kikker.

Ook leverbaar in melk, puur en witte chocolade.

Natuurlijk leveren wij de chocolade kikker ook in heerlijke melk, wit en pure chocolade. De smaak is net zo intens lekker als de groene variant. Onze producten worden op ambachtelijke wijze gemaakt van Biolands Fairtrade chocolade uit Tanzania. Op bestelling gemaakt door onze chocolatiers, en voor u verzonden naar het door u gewenste adres. Dat kan in Nederland en ook in België.

Voor meer chocolade ideeën kijk bij onze chocolade figuren. In ons assortiment vindt u veel verschillende chocolade figuren. Van beesten, harten, bloemen tot aan Abraham en Sara. Alles voor een heerlijk cadeau voor iedereen. Maar vergeet ook uzelf niet.

Extra informatie

Gewicht0.150 kg
Afmetingen18 × 12 × 1 cm
Soort

Groen, Melk, Wit, Puur