Chocolade Kikker

13.95

Chocolade kikker in heerlijke melk chocolade. Geef een Opkikker cadeau als hart onder de riem. Lekker en origineel tegelijkertijd. Wie houdt er nou niet van chocolade? Dat gun je iedereen.

Een chocolade kikker als Opkikker.

Deze chocolade kikker is een geweldig leuk cadeau voor iemand die er even doorheen zit. Zowel letterlijk als figuurlijk. De tekst opkikker past natuurlijk bij heel veel gelegenheden, maar vooral voor iemand die er even doorheen zit of wel wat extra's kan gebruiken.

Leverbaar in melk chocolade.

Natuurlijk leveren wij de chocolade kikker ook in heerlijke melk chocolade overal thuis. De smaak is net zo intens lekker als al onze andere heerlijkheden. Onze producten worden op ambachtelijke wijze gemaakt van Biolands Fairtrade chocolade uit Tanzania. Op bestelling gemaakt door onze chocolatiers, en voor u verzonden naar het door u gewenste adres. Dat kan in Nederland en ook in België.

Voor meer chocolade ideeën kijk bij onze chocolade figuren. In ons assortiment vindt u veel verschillende chocolade figuren. Van beesten, harten, bloemen tot aan Abraham en Sara. Alles voor een heerlijk cadeau voor iedereen. Maar vergeet ook uzelf niet. Wie is er nou niet dol op chocolade?

Extra informatie

Gewicht 0.150 kg
Afmetingen 18 × 12 × 1 cm
Soort

Groen, Melk, Wit, Puur