Chocolade Kerstbel

19.95

Een genot om naar te kijken, maar nog lekkerder om op te eten tijdens bv. het kerstdiner. Een sierlijk gegoten kerstbel in Callebaut chocolade.

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Voor op de kersttafel.

Chocolade kerstbel uitgevoerd in heerlijke chocolade! Niet voor in de boom maar in je mond. Staat ook erg goed op de Kerstdis als toetje. Wat zet u uw gasten voor deze kerst? Kerst is ook samen genieten van de goede dingen van het leven. Samen zijn, samen tijd doorbrengen, samen eten, gezelligheid en lekkere hapjes. Dat is pas genieten van Kerst. Tip: neem eerst een spoom om de smaakpapillen tot rust te brengen zodat u nog meer geniet van onze overheerlijke chocolade. Doorsnee 15 cm.

Alles wat wij produceren wordt gemaakt van de beste kwaliteit Fairtrade chocolade. Wij geloven dat we een opdracht hebben om de rijkdom in deze wereld eerlijk te verdelen. Eerlijk delen houdt ook in dat we de cacaoboeren een goede prijs betalen voor hun product. Dat geeft hun de mogelijkheid op een betere kwaliteit van leven en onderwijs voor hun kinderen. Van dat product maken wij de lekkerste chocolade creaties.

Chocolade Kerstbel leverbaar in:

  • Wit
  • Melk
  • Puur

Deze heerlijke lekkernij is er in twee verschillende formaten, kijk ook naar de kerst chocolade.

Uw chocolade wordt in heel Nederland en ook in België bezorgd. Waar u ook woont, wij weten u te vinden. Zodat ook u kunt genieten van onze overheerlijke chocolade producten. Puur genieten.

Extra informatie

Gewicht 0.300 kg
Afmetingen 15 × 15 × 20 cm
Soort

Melk, Wit, Puur