Chocolade Kat

17.95

Chocolade kat gemaakt van heerlijke fairtrade chocolade. Leverbaar in melk, puur en witte chocolade. Ambachtelijk voor u gemaakt op bestelling.

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Chocolade kat uitgevoerd in melk, wit of pure chocolade.

Daar ga je van spinnen, een heerlijke brok chocolade in de vorm van een kat. De vriend van iedereen, alleen dan om op te eten. Een geweldig leuk cadeau voor de dierenliefhebber. Ongeveer 300 gram heerlijke chocolade wordt gebruikt om deze chocolade kat te gieten. Dat betekent dat u erg lang van de heerlijke zoete lekkernij kunt genieten. Of misschien wilt u er liever naar kijken? Een bijzonder geschenk in wat u alleen bij ons online kunt bestellen.

Liever een ander chocolade figuur?

Wij maken naast deze chocolade kat nog heel wat andere dierenfiguren. Zo is er een varken, kikker, schaap en een koe in chocolade verkrijgbaar. Dat is al een halve boerderij bij elkaar. Zoekt u nu bijvoorbeeld een chocolade kip of liever een eend, dan kunnen wij ook die voor u maken. Welk dier u ook in gedachten heeft er is altijd chocolade van te maken. Ook hebben wij een grote collectie chocolade met tekst. Een extra toevoeging om het nog leuker te maken. Alles gemaakt in de beste kwaliteit Fairtrade chocolade.Neem gewoon even contact met ons op en samen komen we daar altijd uit. De klant is koning tenslotte.

Wij leveren onze producten in Nederland en ook in Belgiƫ via Post.nl.

Extra informatie

Gewicht 0.300 kg
Afmetingen 20 × 4 × 15 cm
Soort

Melk, Wit, Puur