Chocolade iPhone in melk, puur of wit

6.95

Chocolade iPhone of smartphone. Leuk en lekker voor iedereen die graag achter een beeldscherm zit. Een geweldig origineel cadeau in de lekkerste kwaliteit chocolade.

Een chocolade telefoon.

Dat is een leuk en lekker cadeau, een chocolade iPhone zoals de bekende Apple telefoons maar dan in heerlijke chocolade. Heeft u ook altijd de telefoon binnen handbereik? Tegenwoordig is de mobiele telefoon niet meer weg te denken. Iedereen checkt de hele dag door de mail of sociale media. Deze lekkere smartphone helpt u om de echte even te vergeten. Kies uw favoriete smaak en smullen maar.

Met ingebouwde smaak app :), die treedt in werking zodra u de chocolade in uw mond stopt. Smeuïg en heerlijk van smaak. Leverbaar in melk, puur en witte chocolade. In de beste fairtrade kwaliteit natuurlijk. Kunt u niet kiezen? Neem ze gewoon allemaal, wel zo lekker.

Cadeau tip.

Iedereen die iets zoekt wat makkelijk te versturen is komt uit bij onze chocolade iPhone. Net dat leuke hebbedingetje wat je aan iemand kunt geven. Gewoon om even te laten weten dat je aan die persoon denkt. Een leuk presentje voor tussendoor. Klein, maar wel heel fijn. En, makkelijk per brievenbuspost te versturen door heel Nederland. Bestel nu uw chocolade iPhone! Daar komt u goed mee voor de dag!

Gepersonaliseerde chocolade iPhone?

De iPhone is naar wens te personaliseren met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of een door u gewenste tekst. Wij kunnen over de laagste serie appjes de door u gewenste reclame uiting aanbrengen. Dat maakt dit lekkere product in één klap tot een geweldig relatiegeschenk. Verras uw cliënten of medewerkers met een origineel en lekker cadeau. Een ideale combinatie van lekker en praktisch. En ook nog het hele jaar door bruikbaar, iedereen loopt de hele dag met de telefoon in de hand tegenwoordig. Daar kunt u dus mooi gebruik van maken met deze slimme reclame mogelijkheid.

Ook leverbaar; een chocolade iPad.

Net zo lekker maar een stuk groter, dus meer chocolade en nog langer genieten, een iPad in chocolade.

Extra informatie

Gewicht 0.100 kg
Afmetingen 10 × 6 × 1 cm