Chocolade hart met tekst

17.95

Chocolade hart met tekst om op een heerlijke manier uw liefde te laten blijken. Tijdens Valentijn zelfs mogelijk in rode/roze chocolade!

Chocolade hart met tekst.

Met dit chocolade hart met tekst zeg je wat je op je hart hebt. De persoonlijke tekst kan bestaan uit een twintigtal tekens, zodat u de ruimte heeft om een pakkende, lieve boodschap toe te voegen. Met Valentijn is dit dé manier om te laten blijken dat u warme gevoelens hebt voor de liefde van uw leven. Wie smelt er nou niet voor een chocolade hart met tekst waaruit blijkt dat er iemand is die heel veel om u geeft? Succes is bijna gegarandeerd als het gaat om harten winnen. Uw persoonlijke tekst wordt door ons gratis met sierlijke letters op het hart geschreven. En met chocolade natuurlijk!

Hoe wordt het chocolade hart met tekst gemaakt?

Het chocolade hart met tekst wordt gemaakt van een heerlijke dikke plak Callebaut Fairtrade Biologische chocolade. Daarna werken onze chocolatiers de rand af met roomchocolade wat zorgt voor een extra smaak sensatie. Roomchocolade heeft een extra toevoeging van room waardoor het smeuïger blijft. Het smelt zacht als het met uw tong in aanraking komt. Een genot voor de zintuigen.

De garnering van de rand kan bestaan uit kleine hartjes, chocolade bolletjes of stukjes noot. Dit is afhankelijk van het seizoen en de creativiteit van onze chocolatier die het hart speciaal voor u maakt. Tijdens de Valentijn periode is het ook mogelijk om het chocolade hart met tekst in rode/roze chocolade te bestellen. Over liefde voor chocolade gesproken!

Meer chocolade hart met tekst.

Als u meer ruimte wilt om nog meer tekst te kunnen invoeren is er het extra grote hart met tekst wat u nergens zo groot kunt bestellen. Het biedt ruimte aan ruim dertig tekens en is 28 cm groot. Dat is ook nog eens veel langer plezier van die heerlijke chocolade. Een goed idee als u beiden gek bent op onze zoete lekkernij, dan valt er altijd wat te delen. Liefde is... samen chocolade eten!

Heeft u liever een chocolade telegram?

Voor elke gelegenheid een chocolade hart bestellen.

Er is geen gelegenheid te bedenken waarbij een chocolade hart met tekst niet past. Liefde komt altijd van pas, zelfs op de donkere dagen van het leven. Wie zonder liefde kan is een arm mens. Zonder chocolade hart met tekst is wel mogelijk, maar wie wil dat nou?

Het leuke van dit chocolade cadeau is dat er eigenlijk geen omstandigheden te bedenken zijn waarbij je het niet kunt gebruiken. Hooguit kan het warme weer roet in het eten gooien. Maar anders is iedereen blij met zo een heerlijk presentje. Liefde is voor ieder mens onontbeerlijk. Liefde gaat bij mannen vooral door de maag zeggen ze.

Eerlijk gezegd gaat het bij vrouwen zeker ook zo op. Vrouwen zijn dol op chocolade. Voor sommigen is het zelfs een verslaving waar ze maar al te graag aan toe geven. Bedenk dan eens hoe het is om een chocolade hart met tekst thuis gestuurd te krijgen als cadeau. Dat maakt van een gewone dag een feestdag.

Speciale chocolade wensen?

Speciale wensen zijn er altijd, neem even contact met ons op, we komen er samen altijd uit. Voor grote hoeveelheden is het raadzaam even contact met ons op te nemen voor wat betreft de levertijd. Zeker bij bestellingen op maat is er meer verwerkingstijd nodig. Ambachtelijk werk vraagt om tijd en liefde, dat proeft u terug in ons product.

Onze chocolatiers scheppen er een genoegen in om uw chocolade wensen uit te voeren. Zodat u tevreden bent met het resultaat en krijgt waar u recht op heeft. Daarmee is de kern gelegd voor een tevreden klant en een tevreden klant komt vaker terug. Daar worden wij dan weer heel blij van.

Chocolade voor een romantische gelegenheid.

Wanneer je een speciale avond met je geliefde op de planning hebt staan, is niets leuker dan hem of haar te verassen met een extraatje. Ons assortiment heeft voor dit soort gelegenheden verschillende mogelijkheden. Een romantische avond begin je perfect met een chocolade hart met tekst. Want zoals er vaak gezegd wordt: liefde gaat door de maag! Een geweldig leuk cadeau voor je vriend(in) tijdens Valentijnsdag! Dit chocolade hart is er ook in extra groot formaat!

Hoe lang zijn de chocolade harten houdbaar?

Al onze chocolade harten zijn minstens 8 weken houdbaar. Lang genoeg om er heerlijk van te genieten. Wij decoreren het chocolade hart met bij het seizoen passende ingrediënten. Kies voor een hart van fairtrade melk, wit of pure chocolade. Als je bestelling binnen is gaan onze chocolatiers aan het werk. Met de hand gieten zij de smeuïge chocolade in een hartvorm. Hierna verpakken en verzenden wij het chocoladehart zorgvuldig naar de gelukkige ontvanger. Wie ga jij verrassen?

 

Extra informatie

Gewicht 0.220 kg
Afmetingen 18 × 15 × 1 cm
Soort

Melk, Puur, Wit, Rood