Chocolade hart met tekst

17.95

Chocolade hart met tekst om op een heerlijke manier uw liefde te laten blijken. Tijdens Valentijn zelfs mogelijk in rode/roze chocolade!

Beschrijving

Chocolade hart met persoonlijke tekst.

Met dit chocolade hart zeg je wat je op je hart hebt. De persoonlijke tekst kan bestaan uit een twintigtal tekens, zodat u de ruimte heeft om een pakkende, lieve boodschap toe te voegen. Met Valentijn is dit dé manier om te laten blijken dat u warme gevoelens hebt voor de liefde van uw leven. Wie smelt er nou niet voor een chocolade hart met tekst waaruit blijkt dat er iemand is die heel veel om u geeft? Succes is bijna gegarandeerd als het gaat om harten winnen. Uw persoonlijke tekst wordt door ons gratis met sierlijke letters op het hart geschreven. En met chocolade natuurlijk!

Hoe wordt het chocolade hart met tekst gemaakt?

Het chocolade hart met tekst wordt gemaakt van een heerlijke dikke plak Biolands Fairtrade Biologische chocolade. Daarna werken onze chocolatiers de rand af met roomchocolade wat zorgt voor een extra smaak sensatie. Roomchocolade heeft een extra toevoeging van room waardoor het smeuïger blijft. Het smelt zacht als het met uw tong in aanraking komt. Een genot voor de zintuigen.

De garnering van de rand kan bestaan uit kleine hartjes, chocolade bolletjes of stukjes noot. Dit is afhankelijk van het seizoen en de creativiteit van onze chocolatier die het hart speciaal voor u maakt. Tijdens de Valentijn periode is het ook mogelijk om het chocolade hart met tekst in rode/roze chocolade te bestellen. Over liefde voor chocolade gesproken!

Meer chocolade hart met tekst.

Als u meer ruimte wilt om nog meer tekst te kunnen invoeren is er het extra grote chocolade hart met tekst wat u nergens zo groot kunt bestellen. Het biedt ruimte aan ruim dertig tekens en is 32 cm groot. Dat is ook nog eens veel langer plezier van die heerlijke chocolade. Een goed idee als u beiden gek bent op onze zoete lekkernij, dan valt er altijd wat te delen. Liefde is… samen chocolade eten!

Heeft u liever een chocolade telegram?

Speciale chocolade wensen?

Speciale wensen zijn er altijd, neem even contact met ons op, we komen er samen altijd uit. Voor grote hoeveelheden is het raadzaam even contact met ons op te nemen voor wat betreft de levertijd. Zeker bij bestellingen op maat is er meer verwerkingstijd nodig. Ambachtelijk werk vraagt om tijd en liefde, dat proeft u terug in ons product. Onze chocolatiers scheppen er een genoegen in om uw chocolade wensen uit te voeren. Zodat u tevreden bent met het resultaat en krijgt waar u recht op heeft. Daarmee is de kern gelegd voor een tevreden klant en een tevreden klant komt vaker terug. Daar worden wij dan weer heel blij van.

Chocolade voor een romantische gelegenheid.

Wanneer je een speciale avond met je geliefde op de planning hebt staan, is niets leuker dan hem of haar te verassen met een extraatje. Ons assortiment heeft voor dit soort gelegenheden verschillende mogelijkheden. Een romantische avond begin je perfect met een chocolade hart met tekst. Want zoals er vaak gezegd wordt: liefde gaat door de maag! Een leuk cadeau voor je vriend(in) tijdens Valentijnsdag!

 

Extra informatie

Gewicht0.280 kg
Afmetingen18 × 15 × 1 cm
Soort

Melk, Puur, Wit, Rood