Chocolade hart groot

32.95

Chocolade hart in extra groot formaat. Voor meer tekst en meer chocolade! Zo scoort u twee vliegen in één klap. Vanaf 1 februari tot Valentijnsdag ook in rood verkrijgbaar.

Wissen

Tekst voor groot hart. Max 30 tekens

  • voor 11:59 uur besteld, vandaag nog verzonden (werkdagen)
  • klanten geven bestel-chocolade ****
  • Fairtrade product
  • Ambachtelijk product
  • Biologisch product

Beschrijving

Chocolade hart XL met tekst.

Extra groot chocolade hart met tekst is natuurlijk veel langer lekker. En heeft extra ruimte voor uw persoonlijke boodschap aan de ontvanger van dit chocolade hart extra large. De afmetingen van dit hart zijn 32 x 32 cm. Met een gewicht van ruim 500 gram is dit met recht een zwaargewicht onder de chocolade harten. Zo groot vind u ze nergens anders op het internet. De beste manier om te zeggen wat u wilt als u van veel woorden bent. Of gewoon omdat u van chocolade houdt. Leverbaar in de smaken melk, puur en wit en tijdens Valentijn ook in rood/roze. Wat heeft u op uw hart om te zeggen?

Teksten voor het chocolade hart.

Natuurlijk kunnen wij voor u een tekst bedenken, maar echt origineel bent u natuurlijk zelf. Omdat U degene kent voor wie het chocolade hart bedoeld is. U weet de omstandigheden, en de reden waarom dit cadeau straks aangeboden gaat worden. Daarmee bent u de beste tekstschrijver. U heeft ongeveer 40 tekens tot uw beschikking om een leuke of lieve boodschap te verwoorden. Komt u er echt niet uit, laat het ons dan weten dan zullen wij u graag van voorbeelden voorzien. Welke tekst wilt u op dit XL hart laten schrijven met chocolade?

Afwerking.

Onze chocolatiers gieten een lekkere dikke plak chocolade in hartvorm voor u, waarna de rand sierlijk wordt afgewerkt met roomchocolade. De afwerking van de rand varieert. Omdat een en ander afhankelijk is van het seizoen en de smaak van de chocolatiers. Maar als altijd is het resultaat erg mooi om te zien en heerlijk om te proeven. U heeft hiermee beslist een geweldig chocolade geschenk in handen.

Liever een minder groot chocolade hart?

Als de hoeveelheid chocolade u teveel is of u bent kort van stof dan hebben wij ook een chocolade hart in minder grote afmetingen voor u. U vind het op de pagina chocolade met tekst.

Extra informatie

Gewicht0.850 kg
Afmetingen28 × 26 × 1 cm
Soort

Melk, Puur, Wit, Rood