Chocolade hart groot

33.95

Chocolade hart XL. Op zoek naar een romantisch cadeau voor je geliefde? Kies dan voor het heerlijke chocolade hart. De jarige verrassen met een lekker cadeau? Laat dan een chocolade hart bedrukken met een foto van jezelf, de jarige of een gedeelde herinnering. Welk hart het ook wordt het maakt elk feest compleet!

Chocolade hart XL met tekst.

Chocolade hart in extra groot formaat. Voor meer tekst en meer chocolade! Zo scoort u twee vliegen in één klap. Vanaf 15 januari tot Valentijnsdag ook in rood verkrijgbaar. Extra groot chocolade hart met tekst is natuurlijk veel langer lekker. En heeft extra ruimte voor uw persoonlijke boodschap aan de ontvanger van dit hart XL. De afmetingen van dit hart zijn 28 x 26 cm. Met een gewicht van ongeveer 500 gram is dit met recht een zwaargewicht onder de chocolade harten. Zo groot vind u ze nergens anders op het internet. De beste manier om te zeggen wat u wilt als u van veel woorden bent. Of gewoon omdat u van chocolade houdt. Leverbaar in de smaken melk, puur en wit en tijdens Valentijn ook in rood/roze. Wat heeft u op uw hart om te zeggen? Tijdens het afrekenen kunt u de bezorgdatum doorgeven.

Teksten voor het chocolade hart.

Natuurlijk kunnen wij voor u een tekst bedenken, maar echt origineel bent u natuurlijk zelf. Omdat U degene kent voor wie het chocolade hart bedoeld is. U weet de omstandigheden, en de reden waarom dit cadeau straks aangeboden gaat worden. Daarmee bent u de beste tekstschrijver. Ze zeggen dat een verliefd hart genoeg heeft aan weinig woorden, maar dat mag u gewoon naast u neer leggen. De ervaring leert dat je vooral in het begin niet uitgesproken raakt.

De liefde is zo mooi, daar kun je toch niet over zwijgen. U heeft ongeveer 40 tekens tot uw beschikking om een leuke of lieve boodschap te verwoorden. Komt u er echt niet uit, laat het ons dan weten dan zullen wij u graag van voorbeelden voorzien. Welke tekst wilt u op dit XL hart van chocolade laten schrijven?

Afwerking.

Onze chocolatiers gieten een lekkere dikke plak chocolade in hartvorm voor u, waarna de rand sierlijk wordt afgewerkt met roomchocolade. De afwerking van de rand varieert. Omdat een en ander afhankelijk is van het seizoen en de smaak van de chocolatiers. Maar altijd is het resultaat erg mooi om te zien en heerlijk om te proeven. U heeft hiermee beslist een geweldig chocolade geschenk in handen. Laat de monden openvallen en watertanden bij het zien van zoveel lekkers. Hoelang het chocolade hart onaangebroken blijft kunnen we u niet garanderen, maar reken maar dat de indruk heel goed is geweest.

Liever een minder groot chocolade hart voor Valentijn?

Als de hoeveelheid chocolade u teveel is, u wat korter van stof bent of Valentijn weet dat de liefste wat aan de lijn doet, dan hebben wij ook een chocolade hart in minder grote afmetingen voor u. Net zo lekker, iets goedkoper en iets minder calorieën, wat best fijn kan zijn. U vind het op de pagina chocolade met tekst. Bekijkt u dan gelijk even onze andere heerlijke producten? We hebben voor elke gelegenheid een bijpassend chocolade geschenk.

Chocolade bezorgen.

Een gebroken hart is nooit leuk, zeker niet als het een cadeau is. Chocolade vervoeren is een kunst op zich. Daarom verzenden wij al onze producten via pakketpost met DHL. Stevig verpakt in een sterke kartonnen doos met opvulchips. Door de extra bescherming komt uw bestelling gegarandeerd in perfecte conditie bij u aan. Nooit meer last van hartzeer door een gebroken hart van chocolade.

Chocolade harten Valentijn.

Of het nu commercie is, een mooi feest of een gebruik uit vroeger tijden, Valentijn heeft wel degelijk een goed doel. Je kunt nooit genoeg je liefde laten blijken voor de ander. Elk mens heeft behoefte aan aandacht en liefde. Een hele goede reden om tijdens Valentijn chocolade harten te versturen. De liefde gaat ook deels door de maag, en wat is er nou fijner dan een goed gesprek onder het genot van een heerlijke versnapering?

 

Extra informatie

Gewicht 0.500 kg
Afmetingen 28 × 26 × 1 cm
Soort

Melk, Puur, Wit, Rood