Chocolade hamer

16.95

Chocolade hamer voor papa. de echte klusser of om iemand een klap te verkopen. Een ideaal cadeau voor Vaderdag, of voor de man met twee linkerhanden. Met gratis uw eigen tekst.

 

Categorie:

Beschrijving

Chocolade hamer voor de echte klusser.

Geef deze chocolade hamer cadeau als u echt iets origineels wilt. Onze chocolatiers maken deze hamer op bestelling voor u klaar. Een chocolade geschenk van fairtrade chocolade, wat alleen in onze chocolade winkel te verkrijgen is. Kent u iemand die u als doehetzelver geholpen heeft? Een echte klusjesman? Een vader met twee rechter handen? Dan is dit het cadeau wat u nodig heeft! Wij schrijven gratis de door u gewenst tekst op deze chocolade hamer.

Meer chocolade ideeën voor mannen op onze pagina chocolade figuren.

Wel zijn er trots op u een aantal chocolade figuren aan te kunnen bieden die exclusief voor Bestel-chocolade worden gemaakt. Daarmee heeft u een uniek product in handen wat u nergens anders vindt. Kijk bijvoorbeeld een naar onze chocolade TomTom, of de chocolade auto. Ook het logo van vaders favoriete club of automerk maken we in chocolade. U kunt het zo  gek niet bedenken of er is wel chocola van te maken.

Ook vaders zijn blij met een hart met tekst. Of lekkere bonbons, rumkransjes, een choco iPad of iPhone. U heeft volop keuze om iets wat echt bij mannen past te vinden.

Extra informatie

Gewicht 0.150 kg