Chocolade fles met roze of blauwe muisjes.

22.95

Vier de geboorte met een chocolade fles.

Vier de geboorte van een nieuwe wereldburger met deze chocolade fles met muisjes. Roze voor de meisjes en blauw voor een jongen. De geboorte van een lieve klein baby vraagt om een feestje. Elke keer weer is het een wonder als je zo een klein mensje in je armen mag houden. Je bent op slag verliefd op de kleine. Even kijken of alles er op en aan zit, heeft het tien vingers en tenen? Jongen, meisje? Voor beiden hebben wij een bijpassende chocolade fles met muisjes om het feestgedruis extra luister bij te zetten.

Een feest voor de hele familie.

Oma en opa, familie en vrienden, iedereen komt met een cadeau aan. Voor deze gelegenheid is deze chocolade fles met muisjes een hele mooie optie. Gemaakt heerlijke melk chocolade en daarna door de muisjes gerold is het weer eens een heel ander kraam cadeau. Daarmee komt u zeker met iets bijzonders aan.

Wij leveren ook niet te versmaden geboorteflikken, u vind ze hier.

Natuurlijk ook leverbaar in blauw en roze, en van de lekkerste kwaliteit chocolade gemaakt. Bestelt u ze wel op tijd? In de hectiek van een bevalling is dat niet iets waar je aan denkt. Chocolade blijft zeker drie maanden goed, dus beter te vroeg dan met lege handen staan.

Extra informatie

Gewicht 0.3 kg
Afmetingen 30 × 10 × 10 cm
soort

Blauw, Roze