Chocolade Duim

16.95

Facebook Duim in melk, puur of witte chocolade. Het chocolade geschenk als u origineel wilt zijn. Wie gaat u ‘liken’ vandaag?

Uitverkocht

Beschrijving

Chocolade duim ‘like’.

Deze chocolade duim in heerlijke melk, puur of witte chocolade komt overeen met de Facebook duim. De manier om te laten weten dat je iets leuk vindt tegenwoordig is gewoon weg even op de duim klikken en klaar. We weten allemaal hoe leuk het is als je ge’liked’ wordt. Dat zijn weliswaar allemaal virtuele likes, om nou te zeggen dat je daar verder nog plezier van hebt…Met deze Facebook Iike is dat heel anders. Hier heb je nog eens wat aan. Wat is er nou leuker dan iemand te ‘liken’ met zo’n overheerlijk present. Laat gratis uw persoonlijke tekst op deze chocolade duim zetten en verras iemand met een origineel en persoonlijk cadeau. Deze chocolade duim wordt door onze chocolatiers op bestelling vers voor u gemaakt van Biologische Fairtrade chocolade.

Facebook.

Als we het dan toch over Facebook hebben, liked u ons even op Facebook? U blijft dan op de hoogte van al onze aanbiedingen en nieuwste producten. Zeker in het koude gedeelte van het jaar is er altijd weer iets nieuws te verwachten. U bent dan de eerste die het weet.

Wij leveren alle producten uit ons assortiment in Nederland en ook in Belgiƫ.

Kijk ook eens naar onze andere chocolade producten.

Extra informatie

Gewicht 0.250 kg
Afmetingen 15 × 12 × 1 cm
Soort

Melk, Puur, Wit