Chocolade callets

4.95

Chocolade callets gebruikt u om uw eigen chocolade of bonbons te maken. Creëer uw eigen lekkernijen en verras uw gasten met uw eigen creatieve uitspattingen.

Artikelnummer: N/B Categorie:

Maak zelf bonbons met deze chocolade callets.

Heeft u altijd al gedacht dat er een echte chocolatier in u huist? Of wilt u zelf eens proberen om een lekker stuk chocolade te maken? Uw eigen favoriete smaken in één bonbon proberen te vangen? Met deze chocolade callets hebt u de beste kwaliteit chocolade in handen om er iets lekkers van te maken. Ze smelten gemakkelijk en laten zich soepel verwerken.

Laat uw fantasie de vrije loop en ontdek wat u zelf allemaal in huis hebt. Maak een chocolade hart voor je geliefde of je eigen pindarotsjes. Deze callets zijn leverbaar in melk, wit en pure chocolade.

Ook als dipping voor cupcakes en ijs is chocolade heel geschikt. Of maak uw eigen chocolademousse met deze chocolade callets. De intense smaak van de mousse is niet te vergelijken met de fabrieksmatig vervaardigde chocolade mousse die u in de supermarkt haalt. Omdat de mousse veel machtiger is heeft u er maar weinig van nodig om een voortreffelijk toetje voor iedereen te maken.

Chocolade fontein in huis?

Samen lekker chocolade smelten met een chocolade fontein is heel gezellig. Om lekker van te eten, samen marshmallows dopen in de chocolade. Dat kan dus allemaal met een chocolade fontein. Voor gebruik in een chocolade fontein zijn deze callets door hun iets zachtere samenstelling dus heel geschikt. Vergeet vooral niet om tijdig te roeren waardoor aanbranden wordt voorkomen.

Lees hier hoe u zelf chocolade smelt.

De mooie glans die chocolade heeft wordt bereikt doordat op de juiste temperatuur wordt getemperereerd. Dat is een proces wat voor iedereen belangrijk is en prima zelf te doen met een beetje handigheid. En een aantal gereedschappen waarvan u de meeste al in huis zult hebben. Lees er alles over en u bent hard op weg om zelf een chocolatier te worden.

Extra informatie

Gewicht 100 kg
Soort

Melk, Puur, Wit