Chocolade cadeaupakket

29.9545.95

Alle chocolade toppers samen in een geweldig chocolade cadeau pakket. Het beste geschenk als u van heerlijke chocolade houdt. Tip: Kado idee.

Dit chocolade cadeau pakket zit vol met bestsellers uit onze chocoladewinkel.

Heeft u een feestje, verjaardag of jubileum? En bent u op zoek naar een origineel chocolade cadeau? Wilt u een echte lekkerbek verrassen met een geschenk waar veel plezier aan wordt beleefd? Bestel dan een chocolade pakket. Samengesteld uit de toppers van ons chocolade assortiment!

De cadeau pakketten zijn er in verschillende samenstellingen, zodat er keuze is voor iedereen. Een ding blijft altijd hetzelfde, dat is de kwaliteit van de chocolade en het blijde gezicht van de ontvanger.

Chocolade Cadeau: pakket 1

Geweldig chocolade pakket met voor iedereen wat. In dit pakket: 1 Ipad, 250 gram bonbons, 1 reep en 100 gr gemengde chocolade. U proeft bij elke hap de liefde voor chocolade omdat alles ambachtelijk gemaakt is.

Chocolade Cadeau: pakket 2

Een selectie van de fijnste producten gebundeld als chocolade cadeaupakket 2. Daarmee bent u verzekerd van een geweldige chocolade cadeau waar u mee binnen kunt komen. Selecteer de door u gewenste smaak en wij zorgen dat al dat heerlijks morgen al bezorgd wordt. Waar wacht u nog op.

Dit cadeaupakket is gevuld met: 1 Ipad mini, 2 corina's, 1 reep, 250 gr bonbons en 150 gram gemengde chocolade. Wat een mooi geschenk om iemand heel blij mee te maken.

Chocolade Cadeau: pakket 3

Het mooiste en lekkerste wat we hebben, allemaal in cadeaupakket 3. Een geweldig chocolade pakket gevuld met al onze favorieten. Je zal het maar cadeau krijgen. Dit pakket bevat: Chocolade iPad, 3 corina's, 350 gr bonbons, 1 reep en 200 gr gemengde chocolade.

Ook voor Kerst een chocolade pakket.

We passen dit cadeau pakket moeiteloos aan aan uw wensen. Wilt u liever een Kerstpakket? Geen enkel probleem, vermeld bij het afrekenen om welk thema het gaat en wij passen het chocolade pakket voor u aan. Enkele thema's kunnen zijn: Kerst, Pasen, Moeder en Vaderdag of Valentijn.

We maken er een feest van.

Een greep uit wat er zoal in de pakketten kan zitten. Een iPad, heerlijke bonbons en een selectie uit onze dagvers gemaakt producten. Elk chocolade cadeau heeft dus een andere inhoud. Afhankelijk van uw budget en wensen kunt u zo uw eigen keuze maken. Wij zorgen er voor dat die heerlijke producten vers gegoten in het chocolade pakket gaan. Wie gaat u vandaag verrassen met een van deze geweldige chocolade cadeaus?

Wilt u uw eigen chocolade pakket samenstellen?

Dat kan natuurlijk ook! U weet zelf het beste wat er zoal in het cadeau zou moeten zitten. Welke smaken en welke producten u zou kiezen. Stel dus gewoon uw eigen pakket samen uit minimaal vier producten en vermeld bij het afrekenen dat het om een cadeaupakket gaat. Wij maken van de door u gekozen producten een bijzonder smakelijke verrassing waarmee u goed voor de dag komt. Natuurlijk wordt het verzonden in een bijpassende cadeauverpakking. Daarmee maakt u iedereen blij.

Ontdek nu nog meer heerlijke chocolade geschenken.

Ook als u een ander geschenk zoekt hebben wij ruimschoots ideeën voor u. Van een onsje pindarotsjes tot aan luxe dozen bonbon. Kijk gerust eens rond in de chocolade webshop en bestel dan uw eigen keuze.

nb. De getoonde kistjes zijn niet inclusief.

Bezorging van het chocolade cadeau pakket door heel Nederland en België.

Ook voor onze Zuiderburen uit België geldt dat wij graag chocolade cadeaupakketten versturen. Belgen staan bekend om hun goede smaak op het gebied van chocolade. Denk maar eens aan onze leverancier Callebaut, een naam die wereldwijd synoniem is voor eerlijke fairtrade chocola van de beste kwaliteit. Van die heerlijke grondstoffen maken wij de producten in deze pakketten.

 

 

Extra informatie

Gewicht 1.5 kg
Soort

Melk, Puur, Wit, Gemengd

Pakketnr.

1, 2, 3