Chocolade cadeaupakket

29.9543.95

Alle chocolade toppers samen in een geweldig chocolade cadeaupakket. Het beste geschenk als u van heerlijke chocolade houdt. Tip: Kado idee.

Wissen

  • voor 11:59 uur besteld, vandaag nog verzonden (werkdagen)
  • klanten geven bestel-chocolade ****
  • Fairtrade product
  • Ambachtelijk product
  • Biologisch product

Beschrijving

Dit chocolade cadeaupakket zit vol met bestsellers uit onze chocoladewinkel.

Heeft u een feestje, verjaardag of jubileum? En bent u op zoek naar een pakkend cadeau? Wilt u een echte lekkerbek verrassen met een cadeau waar veel plezier aan wordt beleefd? Bestel dan een chocolade cadeaupakket. Samengesteld uit de toppers van ons chocolade assortiment! De cadeaupakketten zijn er in verschillende samenstellingen, zodat er keuze is voor iedereen. Een ding blijft altijd hetzelfde, dat is de kwaliteit van de chocolade en dus het blijde gezicht van de ontvanger.

Chocolade Cadeaupakket 1

Geweldig chocolade cadeaupakket met voor iedereen wat. In dit pakket: 1 Iphone, 250 gr bonbons, 1 reep en 150 gr gemengde chocolade. U proeft bij elke hap de liefde voor chocolade omdat alles ambachtelijk gemaakt is.

Chocolade Cadeaupakket 2

Een selectie van de fijnste producten gebundeld als chocolade cadeaupakket 2. Daarmee bent u verzekerd van een geweldige cadeau waar u mee binnen kunt komen. Selecteer de door u gewenste smaak en wij zorgen dat al dat heerlijks morgen al bezorgd wordt. Waar wacht u nog op.

Dit cadeaupakket is gevuld met: 1 Ipad mini, 1 iPhone, 250 gr handwerk bonbon en 300 gram gemengde chocolade. Wat een mooi geschenk om iemand heel blij mee te maken.

Chocolade Cadeaupakket 3

Het mooiste en lekkerste wat we hebben, allemaal in cadeaupakket 3. Een geweldig chocolade pakket gevuld met al onze favorieten. Je zal het maar cadeau krijgen. Dit pakket bevat: Chocolade iPad en iPhone, bonbondoos met 12 handwerkbonbons, 1 reep en 250 gr gemengde chocolade.

We maken er een feest van.

Een greep uit wat er zoal in de pakketten kan zitten. Een chocolade iPhone, iPad, heerlijke bonbons en een selectie uit onze dagvers gemaakt producten. Elk chocolade cadeaupakket heeft dus een andere inhoud. Afhankelijk van uw budget en wensen kunt u zo uw eigen keuze maken. Wij zorgen er voor dat die heerlijke producten vers gegoten in het cadeaupakket gaan. Wie gaat u vandaag verrassen met zo’n geweldig chocolade cadeaupakket?

Wilt u uw eigen cadeaupakket samenstellen?

Dat kan natuurlijk ook! U weet zelf het beste wat er zoal in het cadeaupakket zou moeten zitten. Welke smaken en welke producten u zou kiezen. Stel dus gewoon uw eigen pakket samen uit minimaal vier producten en vermeld bij het afrekenen dat het om een cadeaupakket gaat. Wij maken van de door u gekozen producten een bijzonder smakelijke verrassing waarmee u goed voor de dag komt. Natuurlijk wordt het verzonden in een bijpassende cadeauverpakking. Daarmee maakt u iedereen blij.

Ontdek nu nog meer heerlijke chocolade geschenken.

Ook als u een ander geschenk zoekt hebben wij ruimschoots ideeën voor u. Van een onsje pindarotsjes tot aan luxe dozen bonbon. Kijk gerust eens rond in de chocolade webshop en bestel dan uw eigen keuze.

nb. De getoonde kistjes kunnen afwijken.

Bezorging van het chocolade pakket door heel Nederland en België.

Ook voor onze Zuiderburen uit België geldt dat wij graag chocolade cadeaupakketten versturen. Belgen staan bekend om hun goede smaak op het gebied van chocolade. Denk maar eens aan onze leverancier Callebaut, een naam die wereldwijd synoniem is voor eerlijke fairtrade chocolade van de beste kwaliteit. Van die heerlijke chocolade maken wij de producten in dit chocolade pakket.

 

 

Extra informatie

Gewicht1.5 kg
Soort

Melk, Puur, Wit, Gemengd

Pakketnr.

1, 2, 3