Chocolade Cadeau

13.95

Een chocolade cadeau in de vorm van een cadeau, dat is origineel. Leverbaar in melk, puur en witte chocolade. Laat gratis je eigen tekst er op decoreren.

Een chocolade cadeau als cadeau.

Laat uw eigen tekst op dit chocolade cadeau decoreren en u heeft een cadeau waar het water van in de mond loopt. Op ambachtelijke wijze vervaardigt met de beste kwaliteit Fairtrade chocolade. Het ideale chocolade geschenk voor als u er bijvoorbeeld niet bij kunt zijn. Bestel vandaag nog uw chocolade cadeau. Levering in Nederland en Belgiƫ.

Chocolade met tekst is een geweldige manier om iemand te verrassen. De mogelijkheid om uw eigen tekst te laten plaatsen geeft uw geschenk een heel persoonlijk tintje. De smaak van uw cadeau blijft sowieso een enorme ervaring. Zo lekker heeft u chocolade nog nooit geproefd. Dat wil je toch met iedereen delen? Gun uw vrienden, familie en relaties het beste op het gebied van chocolade.

Chocolade is door een ervaren hand in heel veel figuren te vormen. Een geweldig product om je helemaal mee uit te leven op creatief gebied. Wilt u een eigen figuur vorm laten geven? Onze chocolatiers doen dat graag voor u. Er is heel veel mogelijk met chocolade. Gewoon even contact opnemen dan vertellen we u graag wat de mogelijkheden zijn.

Bekijk ook onze andere chocolade producten met tekst.

Extra informatie

Gewicht 180 kg
Afmetingen 15 × 15 × 1 cm